|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Texturizer
Mam pytanie odnośnie tego zabiegu.
Czy rzeczywiście podnosi włosy u nasady? czy to prawda, że przy częstym myciu włosów szybko sie wypłukuje? czy niszczy włosy? Jak długo trwa efekt zabiegu i czy można przy cienkich włosach bezpiecznie go zastosować?
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Texturizer
Mam pytanie odnośnie tego zabiegu.
Czy rzeczywiście podnosi włosy u nasady? czy to prawda, że przy częstym myciu włosów szybko sie wypłukuje? czy niszczy włosy? Jak długo trwa efekt zabiegu i czy można przy cienkich włosach bezpiecznie go zastosować?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Texturizer
jezeli jest dobrze wykonany zabieg, to rzeczywiscie daje efekt podniesienia u nasady.
lecz wszystko zalezy od wykonujacego. owszem wyplukuje sie i "szybciej puszcza", ale lepiej nie wykonywac zabiegu czesto, gdyz jest to naruszenie struktury wlosa i to trwale, no i oczywiscie bez pielegnacji ani rusz!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli jest dobrze wykonany zabieg, to rzeczywiscie daje efekt podniesienia u nasady.
lecz wszystko zalezy od wykonujacego. owszem wyplukuje sie i "szybciej puszcza", ale lepiej nie wykonywac zabiegu czesto, gdyz jest to naruszenie struktury wlosa i to trwale, no i oczywiscie bez pielegnacji ani rusz!
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
A tak ładnie i zachęcająco wygladała ta reklama u nas na zakładzie fryzjerskim
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
A tak ładnie i zachęcająco wygladała ta reklama u nas na zakładzie fryzjerskim
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
o!!kochaniutka !!! nie pisalaś ze masz rozjasnione włoski! w tym przypadku nie powinno sie robic trwałej wogóle chyba ze fryzjer posiada doskonały płyn i to jeszcze musi dobrze sprawdzic czy włos sie nadaje!!
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
o!!kochaniutka !!! nie pisalaś ze masz rozjasnione włoski! w tym przypadku nie powinno sie robic trwałej wogóle chyba ze fryzjer posiada doskonały płyn i to jeszcze musi dobrze sprawdzic czy włos sie nadaje!!
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
O! Graziu, nie napisałam, bo nie wiedziałam, że texturizer to trwała
A tak z ciekawości, to tą trwałą tylko u nasady włosów się robi, czy jak toto wygląda
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
O! Graziu, nie napisałam, bo nie wiedziałam, że texturizer to trwała
A tak z ciekawości, to tą trwałą tylko u nasady włosów się robi, czy jak toto wygląda
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
nakreca sie na waleczki cale pasma loskow, ale ona tak jakos dziala(inteligentnie- powiadaja)ze tylko u nasady najbardziej podniesie wlosek!cwaniara co?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nakreca sie na waleczki cale pasma loskow, ale ona tak jakos dziala(inteligentnie- powiadaja)ze tylko u nasady najbardziej podniesie wlosek!cwaniara co?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.