|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
AVON-Pytasz i wszystko wiesz...
wietam was... macie pytania odnosnie avonu???... zapraszam do odwiedzenia tego watku... w tamtym watku avonu macie ograniczane mozliwosci-nie wolno wklejac pojedynczych buziek i pytac o katalogi bo wiadomosci zostana automatycznie usuniete... w tym watku mozecie wszystko pisac...
Drogie wizazystki niewicie o jakims produkcie a chcecie go np.zamowic???-piszcie , nie musicie na kwc wchodzic hehe naprawde- w tym watku pytajcie o wszystko co jest zwiazane z avonem...chetnie pomozemy ![]() mam dosc duze doswiadczenia bo jestem maniakiem kupowania w avonie ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- a teraz zeby zaczac jakos mile ten watek zadam wam jedno pytanko- zapewne macie juz katalog 06,2010... to opowiedajcie!- co zamowiliscie w tym katalogu??... |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: AVON-Pytasz i wszystko wiesz...
Cytat:
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
i nie jestem wizazystka
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
taa... avon - pytasz i wiesz
wyszukiwarka: wpisujesz i znajdujesz
#5 |
Raczkowanie
|
kochani...przeciesz ja wiem ze mozna wszystko na google znalesc... ale od tego jest wizaz.pl- zeby pozna bylo miedzy soba poplotkowac np.o produktach avonu, doswiadczeniach itp.... wcale niemusimy tego na kwc szukac wystarczy ze na tym watku sie spytacie a o ile bede wiedzic odp. odpowiem napewno a jak nie sa tez inni..prawda...
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- upps...to bardzo cie ale to bardzo przepraszam... ![]() ![]() Edytowane przez sylwiao931 Czas edycji: 2010-04-08 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Chodziło o wyszukiwarkę wizażową... Mamy taką, wiesz?
#7 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze wiem... ale jakbys wpisala np.w google tez zapewne bys znalazla
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Raróg
|
Katalogi i zdjęcia - wątek redakcyjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409
Dyskusje: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17227490 + wątek plotkowy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post5168333
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.