![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do kręconych-fryzjer na NIE :(
Hej dziewczyny!!!Mam do Was pytanie odnośnie wizyt u fryzjera.Mam krecone wlosy i za kazdym razem,kiedy ide do fryzjera przychodze srtasznie rozczarowana,nie wiem jak to jest w Waszych miejscowosciach,ale u mnie tragedia...fryzjerki kompletnie nie potfafia obchodzic sie z kreconymi wlosami,popelniaja podstawowe bledy!!!A dzis to sie juz totalnie zalamalam,chcialam tylko podciac zniszczone koncówki,ale nie skracac bardzo wlosow,no i lekko scieniowac,zeby sie ladnie ukladaly.Ja zawsze obchodze sie z moimi wloskami bardzo delikatnie,a fryzjerka przy rozczesywaniu po prostu mi je szarpala-bez wyczucia i w dodatku robila to najzwyklejszym bardzo gestym grzebieniem!!!Nie rozczesywala od koncowek,tylko od gory!!!Myslalam,ze mi niec na glowie nie zostanie!!!Sciela oczywiscie nie tak jak chcialam i w ogole jestem strasznie rozżalona
![]() Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Do kręconych-fryzjer...:(
![]() Eh Donna skads to znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy tnie mnie profesjonalista,czy fryzjer z zakladu podworkowego ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio testowano na mnie nożyczki z ząbkami, nie mam pojęcia jak się profesjonalnie nazywają ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie za odpowiedz
![]() PS:Skoro juz mam przyjemnosc z krecona,to sie o cos spytam-masz jakies fajne wyprobowane kosmetyki do wloskow???po ktorych robia sie ladene loczki,a nie piora???Ja teraz jestem na etapie sunsilkow zielonych(szampon+odzywka ),ale zeby byly loczki,musze wgniesc pianke albo zel.Probowalas moze Dove??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Probowalam próbowałam
![]() ![]() ![]() Ogółem moim włosom bardzo służy zestaw wella vivality, szampon + balsam + maseczka raz na 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, właśnie mi się przypomniało ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam Zakręcone! Ha ha, Lion King vel Snopek Siana, skąd ja to znam...
Smutna prawda: bardzo niewielu fryzjerów umie obcinać kręcone włosy. Z moich traumatycznych doświadczeń: - obcinają jak proste, potem susząc prostują na szczotce, voila! A jak to będzie wyglądać po umyciu to już nie ich broszka ![]() - kiedy przypominam, żeby obcinali tak'warstwowo', żeby się loki ładnie rozdzielały, to mi cieniują tak, że powstaje piramida egipska: 10 cm różnicy między najkrótszymi i najdłuższymi - no i przypominaj człowieku, że loki po wyschnięciu się 'kurczą', groch o ścianę! Zawsze obetną za krótko... A na dodatek ja nigdy nie proszę o żadne ekstrawagancje, tylko o skrócenie włosów. Jedyne rozwiązanie, to iść 'z polecenia' innej Zakręconej, która jest ładnie obcięta. Ja tak robiłam dwa razy i tylko z tych dwóch 'poleconych' fryzjerek byłam zadowolona. Co do kosmetyków: szampony i odżywki mogą być takie specjalne do kręconych (niestety drogie, w salonach lub sklepach fryzjerskich). Z drogeryjnych - takie, które obiecują nabłyszczenie, wygładzenie włosów. Raczej nie licz na to, że wystarczy sam szampon i odżywka ze spłukiwaniem. Włosy będą się puszyć. Ja układając, lubię mieszać produkty, np. po 1/3 żelu, nabłyszczacza i odżywki bez spłukiwania mieszam na dłoni i wgniatam we włosy, dzięki temu są błyszczące i nie rozsypują się. Staram się zaopatrzyć w kosmetyki do włosów kiedy jestem za granicą, u nas jest b. mały wybór. Z tych dostępnych u nas całkiem w porządku jest fluid Twist Schwarzkopfa (niestety nie nabłyszcza). Z drogeryjnych kiedyś miałam taką niebieską piankę Welli (nie pamiętam, tę do kręconych czy z woskiem), była OK. Mleczko Sunsilk nie odpowiada mi, po wymieszaniu np. z żelem niestety się waży ![]() Ogólnie wolę żele, fluidy, kremy do układania niż pianki czy płyny. A tak od 2 lat moje włosy kręcą się dużo słabiej ![]() benny PS Jeszcze link: www.naturallycurly.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
benny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Oooo, Hepi, nie masz pojęcia, jak się cieszę! Niech żyje Samopomoc Pudernicka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wiem,wiem,sam szampon + odzywka na pewno nie wystarczy,bo sie loczki nie zrobia,myslalam,ze sa jakies mleczka specjalne czy cos w tym stylu.Ja w tej chwili po splukaniu odzywki wgniatam pianke Taft nablyszczajaca-dla mnie wspaniala,balsam do wlosow kreconych L'oreal(kupiony w sklepie fryzjerskim) albo spryskuje woda Garniera do kreconych lub Joanna z filtrem.A!!!Mam jeszcze odzywke w piance Wella z filtrem,ale sama sie wystarcza,musze mieszac np z pianka Taft.Chcialabym tylko wyprobowac cos nowego,ale faktycznie u nas jest jak narazie kiepsko.dzieki papapa
PS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moja ukochana (i niedroga) fryzjerka, pani Krysia, poszła niestety na emeryturę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jest w koncu znalazłam kogos kto ma takie same problemiki hehe to jest koszmarne miec fryzjera mowisz jej tlyko nie duzo bo sie podkrecą a jak ona cibeie zetnie to myslisz boshe jak ja dojde do domu co ja z tym zrobie obcinają za ktorko i do teog scinają jak włosy krotkieeee ;( co mnie niesamowicie wkurza : no ja nie wime chyba bede chodzic do fryzjerek ktore mają krecone włosy bo one wiedza co to znaczy a pozatym to jest dobijające jak na sam koniec albo ci rozczeszą te włosy spryskają lakierem a ty wygladasz jak lew simba :P normalnie wtedy t tlyko płakać no alboo jeszcze szczotką prostuja a ty sie dziwisz dlaczego tak wygladasz brzydko przeciez nigdy tak nie wygladała normlanie padaka a pozatym chciałabym sie jakos uczesac a nie wiem zielonego pojecia jak zeby uszek nie odsłaniac bo mi odstają i nie chche zeby było je widac ;( pozdrowka i zagladne tu jeszcze
delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. delfina napisał(a): > Ojej, całkiem przypadkiem znalazłam tu towarzyszki niedoli. Ja mieszkam w małym mieście i tu jest dopiero jazda. Ponieważ testuję coraz to nowy salon fryzjerski, za każdym razem cyrk, wszystkie się zbiegają :"Patrzcie, jakie włosy, ale dużo ich, to chyba ma pani kłopot z rozczesywaniem. " Ale obciąć ich porządnie żadna nie potrafi. Też wychodzę jak lew. Zaraz po wyjściu od fryzjera związuję je gumką. Nie ustaję w poszukiwaniach, może znajdę w końcu jakąś profesjonalistkę. A mleczko Sunsilk w moim przypadku daj całkiem zadowalające rezultaty. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chciałam tylko polecić żel w płynie L'anza, oceniłam na KW.
Życzę wszystkim znalezienia fryzjera idealnego, ja znalazłam taką na 4 gwiazdki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Boze jak bym slyszala swoaja ostatnia wizyte u fryzjera.Nie masz sie co przejmowac u mnie bylo podobnie.Poszlam do podciecia koncowek i wystopniowania wlosow.Jeszcze porzed rozpoczeciem strzyzenia zaznaczylam ze mam naturalnie kerecone wlosy a ona nic.Zaraz po tym zapytala jakie dlugie maja byc te wlosy a ja jej na to ze troszeczke krotsze niz te. Zeby po wyschnieciu siegaly ramion.Myslalam ze jak powiem o co mi chodzi to bedzie ok. Ale nie.Pani fryzjerka obcinala te wlosy i obcinala a ja modlilam sie tylko zebym mogla jeszcze wyjsc na ulice po tym wszystkim. Okazalo sie ze wlosy po wysuszeniu siegaja brody a mialy siegac do ramion. Wygladalam jak ostatni debil.Okropnie wierzcie mi.Juz wiecej tam nie poszlam.Omijam to miejsce z daleka
![]() donna napisał(a): > Hej dziewczyny!!!Mam do Was pytanie odnośnie wizyt u fryzjera.Mam krecone wlosy i za kazdym razem,kiedy ide do fryzjera przychodze srtasznie rozczarowana,nie wiem jak to jest w Waszych miejscowosciach,ale u mnie tragedia...fryzjerki kompletnie nie potfafia obchodzic sie z kreconymi wlosami,popelniaja podstawowe bledy!!!A dzis to sie juz totalnie zalamalam,chcialam tylko podciac zniszczone koncówki,ale nie skracac bardzo wlosow,no i lekko scieniowac,zeby sie ladnie ukladaly.Ja zawsze obchodze sie z moimi wloskami bardzo delikatnie,a fryzjerka przy rozczesywaniu po prostu mi je szarpala-bez wyczucia i w dodatku robila to najzwyklejszym bardzo gestym grzebieniem!!!Nie rozczesywala od koncowek,tylko od gory!!!Myslalam,ze mi niec na glowie nie zostanie!!!Sciela oczywiscie nie tak jak chcialam i w ogole jestem strasznie rozżalona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do kręconych-fryzjer...:(
To stary wątek, ale temat ciągle aktualny, dlatego pozwoliłam sobie go przypomnieć. Ja też nie mam niestety miłych doświadczeń z fryzjerami i podpisuję się pod tym, co napisały dziewczyny. Fryzjerki najczęsciej nie potrafią strzyc i układać takich włosów. Mało tego, mam wrażenie, że one często nie słuchają co się do nich mówi albo nie kumają. Ja mówię jedno a pani fryzjerka robi drugie, dokładnie odwrotnie, a wydaję mi się, że wyrażam się dość precyzyjnie. Np. mówię : prosze mi tak wycieniować włosy, aby nie było dużych różnic w długości między cieniowanymi warstwami, a pani tnie tak, że róznica jest wręcz kolosalna, w rezultacie wygląda to tak, że spod spodu wystaje mi kilka cienkich piórek, tak do ramion, a następna warstwa kończy sie koło uszu. Ostatnio w renomowanym salonie fryzjerka cieła mi włosy na sucho, brała przypadkowe pasma, cieła gdzie popadło, miałam wrazenie, że wogóle się nie zastanowiła, tylko strzygła mnie jak, każdą klientkę o prostych włosach. W rezultacie mam pierzaste włosy na końcówkach, nie układają się w ładne loki. Śmiem twierdzić, że już lepiej wyglądały, gdy podcinała mi je mama lub siostra, które fryzjerkami nie były i nie są. Jestem wogóle rozżalona, że tak mało jest fryzjerów z wyobraźnią, dobrych w swoim fachu. Chociaż jeszcze się łudzę, że takiego fryzjera odnajdę, bo wierzę, że tacy też są. Stąd moja prośba do wizażanek z Trójmiasta o wskazanie mi takiego fryzjera, który UWAGA: umie strzyc kręcone włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A może pani Grażyna zna fryzjerów z Gdańska godnych polecenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witajcie zakręcone siostry
![]() jak sie ciesze ze nie jestem sama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No nareszcie nie jestem sama! Od zawsze wizyty u fryzjera przyprawiają mnie o ból głowi i palpitacje serca, jak sobacze wyniki działąnia fryzjerek.No i oczywiście wszystko kńczy się natyxchmiastowym myciem głowy.
Tak było do czasu aż trafiłam do fryzjerki o kręconych włosach i eureka! Przede wszystkim obcinała mnie pierwszy raz na sucho - tzn. na suchych włosach. Pózniej jak juz poznała moje włosy obcina mnie na mokro i zawsze jest świetnie.A do tego potrafi mi ułozyć włosy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! z czym sie jeszcze nigdy nie spotkałam. Więc moze dziewczyny to jest sposób- szukac fryzjerki o kręconych włosach , bo któż nas lepiej zrozumie, jak nie osoba, która na co dzień męczy się z lokami. A co do pielęgnacji i układania ja uzywam tylko szamponu, odżywki do spłukiwania , a do modelowania albo balsam bez spłukiwania, albo jakąś odzywkę w sprayu. Nie znosze natomiast pianek, lakierów i temu podobnych specyfików, które smierdzą, niszczą włosy i je obciążają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym trzeba tez prostowac reszte włosów, bo prosta grzywka i krecona reszcza nie wygląda najlepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nio jeszcze nie poszłam no kurde dałas mi do myślenia ......hmm..moze fryzjerka cus mi sama zaproponuje
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
witam zakrecone!tez naleze do klubu!co do grzywki-mam od roku i rzeczywiscie meczarnia.prostuje kilka razy dziennie,chodzilam nawet co rano do fryzjerki zeby mi wyprostowala
![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Witam! JAk miło
![]() Mam też problem z fryzjerami, no i też kręcone włosy ![]() Póki co nie znalazłam takiego fryzjera który wiedziałby jak się obejśc z kręconymi włosami, i w dodatku długimi (moja długość: normalnie - za łopatki, wyprostowane - po pas ![]() Najgorszą przygodę miałam 3 miesiące temu, gdy poszłam na próbną fryzurę ślubną. Byłam umówiona na tydzień przed ślubem na czesanie. Poszłam. Powiedziałam, że chce mieć rozpuszczone, oczywiście skręcone (a nie wyprostowane) i lekko podpięte, tak na potrzeby welonu. Pani mi umyła głowę, wysuszyła całkowicie, PO SUSZENIU rozczesała (makabra - gęstym grzebieniem od góry), a potem nałożyła wałki i wsadziła pod suszarę. Po godzinie siedzenia pod suszarką, ściągła mi te wałki, na całej długości natapirowała ![]() ![]() ![]() Ja byłam oszołomiona, nawet nieomal bym zapomniała zapłacić. Pojechałam do domu i na drugi dzień zadzwoniłam, że rezygnuję ze ślubnego czesania. Poszłam do innej fryzjerki poiwedziałam tylkio, że chcę rozpuszczone i "trochę choć pofalowane" i lekko podpięte. No i udało sie, wszystkim się fryzura podobała, a co njważniejsze wytrzymała całą noc. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mniej wiecej chodzi mi o taki efekt:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
To ja w takim razie mogę siebie nazywać szczęściarą, bo uwielbiam chodzić do fryzjera, a to dlatego, że zawsze wychodzę od niegozachwycona - dotąd trafiałam i wciaż trafiam na wspanialych fryzjerów, którzy zawsze zrobią z moimi włosami dokładnie to, co chcę
![]() ![]() Mogę polecic ten salon fryzjerski, ale rzecz w tym, że ja mieszkam w Płocku ;p
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Łooo mam grzywke nio ale własnie taka o której pisała Syyyylwia taka na bok dosyc dlugasna nio i nawet zadowolona jestem
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
aga87... a mozesz zdradzić co to za salon w Płocku? Bo ja jeszcze tam takiego nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ja równiez mam naturalnie kręcone włosy i to bardzo.
Niestety nigdy jeszcze nie spotkałam fryzjera, który umiałby sie nimi od początku wizyty do końca, prawidłowo zająć a nie wyczarować na głowie mega szopy a'la pudla ![]() Najbardziej drażni mnie sposób mycia włosów a dokładniej tzw. "szorowanie" ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak już wyżej któraś dziewczyna napisała - nalezy takie włosy rozczesać grzebieniem o rzadkich zębach - a fryzjerzy, których spotkałam robili wręcz odwrotnie ![]() ![]() Po wszystkich zabiegach typu mycie, rozczesywanie, obcinanie należy we włosy wgnieść jakiś środek aby się utrwalił skręt - tu znowu panie robią na odwrót ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec końców głowa po takich przejsciach wygląda jak pudel wystylizowany wprost na psią wystawę ![]() Nienawidze takich sytuacji ![]() Dodam jeszcze, że wczoraj rozmawiałam z koleżanka, ktora równiez ma kręcone włosy. Opowiadała mi jak w czasie wizyty u fryzjera, pani ktora ją obcinała mówiła, ze miała klientke, którą odprawil inny fryzjer odmawiajac jej obciecia kreconych wlosow.... ![]() Mnie od dłuższego czasu marzy się wizyta w zakładzie Wizażanki - Neonki28 ![]() ![]() Neonko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam bardzo pokrecone wloski. Byly naprawde dlugie, za lopatki.Poszlam ze 3 miesiace temu do fryzjera i tak mnie babka opitolila ze szok!A jak wchodzilam to mowie ze nic nie chce z dlugosci obcinac tylko balejaz zrobic.Ona mi gada ze takie troche znizczone koncowki to TROSZKE podetnie.Podciela i wystopniowala je na maxa!Boze...Strach bylo wyjsc na ulice.Dobrze ze wtedy znajomych nie spotkalam po drodze:P Wyprostowala mi moje loki(!) bo tak jej sie zachcialo.Normalnie tragedia.A dlugosc wyprostowanych byla moze kawalek za ramiona!A wczesniej pokrecone za lopatki...Jak ja sie temu w domu przyjrzalam to taki ryk na maxa...Ale wiecie co?Najlepsze jest to ze teraz widze i wszyscy mi mowia ze takie krotsze to fajniejsze i bardziej pokrecone w takie sprezynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Do kręconych-fryzjer...:(
Cytat:
![]() Buziaczki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem nowa na forum, tak jak Wy mam baaardzo pokręcone włosy (ja to nazywma murzyński skręt). Może założyłybyśmy nowy wątek- "Lista dobrych fryzjerów dla osób z kręconymi włosami". Ja oczywiście ![]() Pozdrawiam i łączę się w bólu ze wszystkimi źle obciętymi Ola. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.