|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
orzechowy brąz-joanna
Hej,czy ktoraś z was używała farby Joanny w kolorze orzechowy brąz??Podoba mi się ten kolorek i jestem ciekawa jak w rzeczywistości wychodzi na włoskach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: orzechowy brąz-joanna
zależy to od koloru na jaki będzie ona położona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja miesiąc temu farbowałam Joanną jednak zmieszałam orzechowy brąz i cynamonowy brąz. Wyszła czekolada z odcieniem wiśni- kolorek był super lecz po miesiącu mam na głowie typowy kasztanowy- też ładny ale jak dla mnie troszkę za jasny.
Acha wyjściowy kolor jaki miałam przed farbowaniem to sprana czekolada z odcieniami rudego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
farbuje nim wlosy od kilku miesiecy i jest rewelacyjny dlugo nie moglam znalesc sowojej farby a tu za tak niewielka cene taka farba! ja kupuje na moje wlosy dwie co mnie wychodzi 11,60 bez problemu starcza na cale wloski trzymam 40 minut. naprawde przeszlam duzo zeby przejsc z blondu na takki brazik wydajac miliony na fryzjerow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.