|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Revlon colorstay
Dzień dobry
![]() Mam do wymiany: DOKŁADKA!!! Dior Bronze, Poudre de Soleil, 01Bonne Mine/ Healthy Look - puder brązujący, zużycie widoczne na zdjęciu. Mam pędzelek, welurek i pudełko. Wymienię na inny, ciemniejszy brązer o podobnym stopniu zużycia(chętnie ten sam ale ciemniejszy. Raczej matowy ale może mieć drobinki, byleby nie dawał perłowego wykończenia). podkład Revlon Colorstay dla skóry tłustej i mieszanej w odcieniu 330 natural tan - tylko za inny podkład. Podkład kupiłam miesiąc temu w Douglasie, użyłam 4-5 razy. Niestety sztuczne światło w perfumerii + chęć dodania sobie koloru nie są najlepszym doradcą - podkład jest dla mnie najzwyczajniej za ciemny. Wymienię na inny podkład, bardzo chętnie na inny odcień, nieco jaśniejszy revlon colorstay, o niewielkim zużyciu w lekko opalonym, ciepłym odcieniu. Chętnie jakieś minerały ![]() Clinique Trio 08 Come Heather - trójki cieni, cielista brzoskwinia, ciemna śliwka, jasny liliowy. Zużycie widoczne na foto, kartonik. Clinique Quad - poczwórne cienie, kolory: sugar sugar, disco pink, lucky penny, coffee shop duo-brown shade, zużycie widoczne na foto. Nie mam kartonika. Clinique, High Impact Mascara - użyty 3 razy, mam kartonik. Clinique, Colour Surge Bare Brilliance lipstick, 121 precious pink, zużycie widać na foto. Kiedyś już wystawiłam ją na targowisko, potem poużywałam znowu, jednak wygodniej mi z błyszczykiem. Pomadka nadaje piękny, naturalny kolor ust. Mam kartonik. Avon Anew Beauty, Age transforming Concealer, Fair - użyłam 3 razy. Dostałam 2, taki sam więc ten oddaję. Nie wiem jaką ma datę produkcji ale moge to rozszyfrować, bo mam kartonik. Inglot, 5 freedom - paletka 5 cieni, odcienie: ciemny róż, pastelowy jasny róż, złocisty, brzoskwiniowo-mango, brązowy wosk do brwi. Inglot, 5 freedom[/B] - paletka 5 cieni, odcienie: ciepły ciemny brąz, chłodniejszy brąz/gorzka czekolada, stonowany ciemna śliwka, połyskliwy fiolet, matowy ciemny szary (świetny do smoky eyes). WISH *podkład, raczej kryjący - ciepły, lekko opalony odcień *minerały - ciepłe odcienie *puder sypki - transparentny!!! *zapachy ![]() *seria Effaclar La Roche Posay *lotion Clinique nr2,3 *paletka cieni w odcieniach beżu, cappucino.
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2010-04-08 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Revlon colorstay
RapCandy - poproszę o link do Twojego wątku
![]() Choć przyznam że bardziej interesowałby mnie podkład o mniejszym zużyciu, bo szukam konkretnego "wymiennika" ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
aktualnie nie posiadam wątku
![]() ![]() ale rozumiem ze bardziej zalezy Ci na pełnym podkladzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej;0
nie mam podkladu ale moze znajdziesz u mnei cos w kosmetyycznym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post18139928 i 2 ciuszkowe w podpisie
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie może coś cię zainteresuje oddam wiele bo to mój odcien a właśnie się kończy
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczytam o nim recenzję na kwc, bo nigdy nie miałam do czynienia z tym podkładem. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Niestety nic nie znalazłam dla siebie.
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
czesc maja,
chyba jednak wymienię ten podkład na perfumy z inną wizażanką. pzdr
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej za kremik,paletke inglota i probeczki oddam bez wahania
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Bede wdzieczna za zdjatko ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ja tylko małego off topa zrobie i napisze ze ta czwórka clinique to nie pink chocolate ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() mam te obie paletki i sie róznią dlatego zwróciłam uwagę ![]() ta paletka nie ma jako takiej nazwy - to limitówka ![]() ![]() powinny wystarczyc nazwy cieni - a je juz podałaś ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wykasowałam nazwę. Wiedziałam, że to limitowanka, ale ubzdurałam sobie że nazywa się właśnie pink chocolate ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
przypominam sie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Paletki sa piekne,mysle že za to čo mi na zdjeciach pokazalas oddam podklad bez zastanowienia
![]() Ps a čo jesť na jednej z tych paletek takie czorne ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam zatem na pw
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Chcialǎm tylko podpytac čo z nasza wymianka
![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Jakie super masz te paletki Inglota! może zechesz za nie coś ode mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() ![]() Cytat:
Paletki inglota już poleciały do ewciaa82 ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a ja??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nadal sie zastanawiam, ale czytam na kwc że ten custom creation nic a nic nie kryje
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- A musiałabym to przemyśleć ![]()
![]() |
#26 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,może coś u mnie znajdziesz za cienie Clinique? Ta trójka mi się najbardziej podoba (ale w sumie ten quad też
![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-04-11 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.