|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Narcisso Rodriquez Her i Essence
Szukam Narcisso Rodriquez Her i Essence.
Niestety nie mogę zaproponować w zamian zapachów ponieważ dopiero zaczynam je zbierać - kilkoma jestem oczarowana. Mogę zaproponować następujace kosmetyki. Dodam, że wszystkie są mowe (jezeli czegoś użyłam to piszę ile razy). Nie są podróbkami, maja kody MAC, kartonik mam do Prrr i różu i próbki podkładu Dior. Bardzo chciałałabym oddać hurtowo za flakon Her albo Essence. Przeliczajac te kosmetykiv mają mniej więcej podobną wartość ![]() Róż kolor Pink Swoon MAC, z kartonikiem, nieużywany. Błyszczyk MAC kolor Underage- miałam go dwa razy. Jasny róż, jeśli ktoś lubi jasne usta powinien się spodobać. Cienie MAC skomponowane przezemnie - sama paleta jest wielokrotnego uzytku, można wyjąć i wymieniać cienie. Moje kolory to satin taupe all that glitter brun sattelite dream Z tego All that Glitter użyłam dwa razy i dwa razy Satelitte. Ale zdjęcia robiłam dziś więc te kosmetyki tak wyglądają jak na zdjęciu. Interesują mnie tylko perfumy, poza wymienionymi zapachami jeszcze Merchant Loup. Nie mam wiele kolorowych kosetyków nowych takich na wymianę ale jeśli coś konkretnego znajdę mogę jeszcze zaproponować za perfumy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.