|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() mikrodermabrazja wodna, a diamentowa-co wybrać...?
Dziewczyny, nastała jesień, więc można szaleć kwasowo, a także złuszczać się u kosmetyczki.
Mama zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu na mikrodermabrazję, ale zanim zadam pytanie leżąc już w gabinecie, chciałabym uzyskać Wasze opinie na ten temat: czy dla skóry tłustej, z wypryskami nieznacznymi lepiej wybrać wodną, czy oszlifować się na diamentowo ? Teoretycznie wiem czym się obie różnią, ale nie ma to jak Wasze doświadczenia.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: mikrodermabrazja wodna, a diamentowa-co wybrać...?
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 12:27 Powód: :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo polecam mikrodermabrazję diamentową...po jednym zabiegu pozbyłam się WSZYSTICH zaskórników
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
mikrodermabrazja wodna : wszystkie odpowiedzi na ten temat na www.adelle.com.pl jest niesamowita działa jak diamentowa z tym ze dotlenia i nawilza skore dodatkowo mozna ja stosowac na skore glowy jesli ma ktos problem z wypadaniem wlosow, pobudza mikro krazenie skory glowy i poprawia wzrost i jakosc wlosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
tez mi sie wydaje ze wodna, przynajmniej tak mi laski z Denique polecaly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.