![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowe ciuchy alladynki, żakiety, spódnice, chusta dla dziecka
dokładka sukienka letnia, tunika vero moda i rybaczki, żakiet czarny
Jeżeli piszesz u mnie - ja też tu odpisuję (jak ja zaczynam pisac u ciebie to tez tam bedę pisać) -noszę rozmiar 42-44! ![]() -Wysyłka poleconym lub priorytetem -raczej nie rezerwuje -osoby z ilościa przekupek mniejszą niż 10 wysyłają pierwsze (lub które mają negatywa) -nie wysyłam pierwsza -ja was nie ignoruje - wy mnie też nie ignorujcie -jeżeli na czyms ci zależy z mojego wątku a ja niczego u ciebie nie widze dla siebie to możemy się umówić ze kupisz mi coś co jest mi potrzebne poszukuję zawsze i wszędzie: albo czasem ![]() kolczyki chętnie szydełkowe kule lub inne szydełkowe, lub z koralików okulary przeciwsłoneczne nie takie wielkie rajstopy nowe, czarne lub ciemno kolorowe ![]() chętnie bielizne 80D buty 41 (rzadziej 40) nie na obcasie kurtka wiosenna żel do twarzy coś dobrego antycelulitowo/odchudzającego (chętnie Ziaja, Eveline)!!!!!!!! smakersów w sztyfcie (oprócz melona i ananasa) !!!!!!!!!! maseczki planet spa wody islandi!!!!!!!!!! coś z planet spa serii oliwkowej! (do ciała lub zel do mycia twarzy)!!!!!!!!!!! So elixir YR!!!!!!!!!! Oda au reve YR!!!!!!!!!!! Voile D'Ambre YR podkład jasny kryjacy bardzo ciekawe odcienie cieni, chętnie rhea różu w kolorze jasno rózowym, raczej chłodnym, lub neutralnym podkład perfect wear Ivory Avon (stara wersja) coś z kwasami bha ale o słabym natężeniu, np tonik bha filtr ale mineralny (i który nie zawiera w sobie cyclopentasiloxane) żelu do mycia dziecka, ciuszków dla dziewczynki 104-110 Ciuszki z tego posta mam nie przy sobie (niektóre) i może trzeba będzie poczekać (do tygodnia) na ewentualną wymiankę lub wymiary. dokładka * Sukienka biała letnia, stan idealny, XL *Rybaczki (do kolan) jasnozielone 44, ładnie leżą *Tunika biała Vero moda, rozmiar M, cienka trochę prześwitująca (był do niej w komplecie topik na ramiączkach) *Żakiet czarny XL taki bardziej luzacki niż elegancki ![]() *Czarne żakiety krótkie z lnu - nowe!! - rozmiar 40, 44 i 46! - na zdjęciu na mnie 42 (nie umiem pozować ![]() *Nowe spodnie Alladynki wszystkie rozmiary! - od 36 do 42 (albo 44 nie pamietam) - czarne i beżowe (także jasnożółte) - materiał to układający sie len 42 (pas 42, dł - 65, dł. nogawki - 31, stan 38) 40 (pas 40, dług - 62, dł. nog - 30, stan - 36) 38 (pas 37, dług - 62, dł. nog - 29, stan 35) 36 (pas 35, dług - 62, dług. nog - 29, stan 34) *Żakiety kolorowe (zielone, jasny fiolet, szarobłękitny, niebieskie) - krótkie z krótszym rękawem na jeden guzik i długie z dłuzszym rękawem na trzy guziki - nowe - rozmiary od 38 do nawet 50! - z lnu. (na osobie wyglądają tak samo jak czarny na ostatnim zdjęciu) *Kamizelka z odkrytymi plecami beżowa, rozmiary 38 i 42, jedna kamizelka grafitowa 38 38 (39 biust) 42 (44 biust) Mam kamizelki i z haftem z tyłu i bez niego. Rozmiar 42 z haftem ma o 2cm wiecej w biuście niż 42 bez haftu, czyli ma 45/46. *Spódnice czerwone z haftem, od 38 do 42 *Spódnice czerwone, różne rozmiary, do 42
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-15 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe ciuchy alladynki, żakiety, spódnice, chusta dla dziecka
Coś dla kobiet
Gorset czarny George z wstawkami złotymi 80 B z metki - to napewno 80 C a nawet D, stan b. dobry spodnie czarne (na zdj. wygladają może jakby były wypłowiałe ale nie są) 3/4 o świetnym kroju, rozmiar 40 (choć na metce 38); są naprawdę świetne, łatwo nie oddam, jeżeli wogóle, dla mnie są mocno obcisłe i dlatego spróbuję je wymienić za coś super. Spodnie mają obcisły szeroki pas, od bioder sie rozszerzane, więc w pasie i biodrach są obcisłe a dalej szerokie; z przodu maja zaszewkę która ukada się na kształt trójkąta wymiary: pas- 39 x2 dł- 87cm szerokość nogawki u dołu - 35cmx2 64%cotton 36%polyamid stan bardzo dobry! Spódnica biała, cienka - letnia, rozmiar na moje oko 44, w pasie sznureczki przez co można sobie regulować szerokość torebka materialowa, stan b. dobry torebki: czarna materialowa na ramię, duża torebka ręczna robota z kordonku, średnia wielkość, na ramię, nie mieści A4 torebka z czarnego jeansu, chyba mieści A4 torebka/plecak Oriflame sweterek czarny z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 38/40, stan dobry, wymaga delikatnego oskubania sweterk brązowy z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 40, stan dobry/b.dobry żakiet brazowy ze sztruksu, tylko przymierzany, rozmiar 40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne
Thirt polo NEW LOOK, rozmiar 16 (44 ale to raczej 42) Tuba czarna Atmosphere 40! Biała dzianinowa bluzeczka na ramiączkach, rozmiar na oko 42 Dla dziecka i faceta chusta do noszenia dziecka Tikamak Red Castle!!! używana, bez pudełka, ale w bardzo dobrym stanie "zaprojektowane na wzór tradycyjnej chusty nosidło dla niemowląt Tikamak, pozwala na noszenie dziecka w wielu różnych pozycjach: leżącej, jak w hamaku, siedzącej, wsparte na biodrze niosącego (jeśli dziecko potrafi utrzymać główkę w pozycji pionowej) można je łatwo dopasować zarówno do rozmiarów dziecka jak i osoby niosącej idealne do dyskretnego karmienia piersią" Bevita krem - odżywczy i ochronny do pielęgnacji skóry i błon śluzowych - także do pupy niemowlaka i pogryzionych sutek matki, ważny do 07.2010 Sliniak plastikowy z kieszonką! - w dobrym stanie koszula bez guzików na lato Cherokee, XXXL, stan dobry (bez plam, dziurek, przetarć)
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-15 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za alladynki ciemne 42 albo 44?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za alladynki? rozm 40 najchętniej dwie pary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Można prosić fotkę i wymiary białej spódnicy ,oraz czy ewentualnie znalazłabyś coś za nią u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za czarne alaldynki?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za alladynki 36?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za kamizelkę rozmiar s?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
coś za:Kamizelka z odkrytymi plecami beżowa, także różne rozmiary????
odpisuj u mnie ja u ciebie będe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nowe spodnie Alladynki wszystkie rozmiary! czarne/bezowe
żakiet , szarobłękitny rozm 38 bardzo mi zalezy na alladynkach! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
alladynki ciemne 40 .? coś u mnie.? ;>
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
sweter
dł. 77 pachy57 bluzka to rozmiar uniwersalny dól się mega rozciąga, dopasuje do każdej sylwetki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka czy alladynki sie riozcigajac?
jakby byl rozm 44 to bym chciala czarne ![]() oraz spodnica czerwona z hafte 42-za;lezy ile ma w pasie i moze ew husta do mnoszenia dziecka
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
fotki na nodze, buty są w stanie idealnym , fleki również
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś za alladynki rozm 40 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niektórym odpisałam w wątkach, tym którym nie dziękuję
pozwólcie że będe odpowiadać u siebie bo za duże zamieszanie mam ![]() aniula - a ta bluzka ile ma tuż nad tą gumą? w biuście? aquerty - do ciebie jeszcze nie zajrzałam ![]() lagowianka - podziękuje bo myślałam że są na płaskim ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-05 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Eeee to na mnie cholery będą małe, bo ty nosisz 40-42 a ja czasem zachaczam o większe rozmiary przez moją wybujałą klatkę piersiową
![]() A ile masz w biodrach? Będę wiedziała czy wejdzie na mój tyłek.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
pachy 54
a te spodenki będą 44 bo 42 może być za małe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Funieczka - ja tez noszę 42 góra a 44 dół
![]() ![]() aniula - z tymi aladynkami to sie dowiemz tymi aladynkami to sie dowiem (chyba są), spójrz na zdjęcie i mi powiedz czy te 54 to tam gdzie jest czerwona linia? 54 czy 54 x2? a tam gdzie nebieska linia to ile ma bluzka?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-04-05 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
aquerty - podoba mi sie torebka z kokardką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za pumpy ???
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1270464228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.