|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Postaram się w skrócie opisać wszystko
![]() Mam 19 lat. Jeszcze w zeszłym roku miałam czarne włosy. W grudniu udało mi się zejść na czekoladowy brąz. Niedawno zachciało mi się blondu (nigdy go nie miałam) no i naszła mnie chęć zmiany. Popełniłam błąd bo nałożyłam rozjaśniacz... Poszłam z dość śmieszną sytuacją na głowie do fryzjerki i aktualnie wyglądam tak jak na załączniku. Obcięła mi włosy, nałożyła farbę i nadała blond refleksy. Dziwnie się czuję w tych włosach i raczej nie chcę tak wyglądać Czuje się tak nijako. Proszę o porady. W jakim kolorze mi będzie pasowało? Jaka fryzurka (mogą być fryzurki z długimi włosami bo ostatnio myślę o przedłużeniu)? Jak się malować? Z góry dziękuje ![]() Zapomniałam dodać zdjęcia Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-04-16 o 00:11 Powód: post pod postem |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana na plus? Proszę o porady
Nikt nie pomoże?
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie
) Jeżeli chcesz przedużać włosy, to będzie to dobry pomysł- chociaż naprawdę nie jest źle )
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
oczy podkreślaj
a z przedłużeniem włosów to nie jest zły pomysł. Ja Cie widzę w długich, ciemnobrązowych, prostych włosach. Ale to tylko moje zdanie;D
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Myślę że kolor jest dobry; do twarzy jest Ci w brązie. Ja mam kształt twarzy trochę zbliżony do Twojego i noszę grzywkę na bok. Też uważam, że powinnaś skupić się w swoim makijażu na podkreślaniu oczu.
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
o jaa- na tych dwóch zdjęciach widzę całkowicie inne osoby!!
jak dla mnie zdjęcie drugie- wypas ![]() dobrze Ci w długich włosach, jeden kolor- nie żadne pasemka czy balejaże. tylko bardziej bym podkreśliła brwi. i cacy
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak powinnam podkreślać oczy? kreska u góry też? Brazowa kredka czy czarna? Jakie cienie?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Slicznie wyglädalas,ja bym powracala z powrotem do tej stylizacji ![]() Z makijazem musisz popröbowac roznymi odcieniami i wstawic zdjecia ,wtedy ocenimy.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 544 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
masz ładne oczka. możesz je podkreślić kreską - czarną jak i brązową. możesz spróbować kontrastu; jasny cień + ciemna kreska. brązy są Ci też wskazane.
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Na tym drugim zdjęciu wyglądałaś po prostu super! Chyba powinnaś zapuścić włosy i powrócić do tamtego koloru
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
boże jakie rzęsy !!!!!!!! piękne , powiedz prosze jakiego tuszu uzywasz
w krótkich włoskach wygladasz poważniej w dłuższych lepiej ale kolor masz bardzo ładny ... te rzęsy no nie mogę ;D
|
#14 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba zostawię ten kolor a przedłuże tylko ![]() Cytat:
Cytat:
kreski robię brązowe jak i czarne- zależy od dnia. Ostatnio jakoś przekonałam się do eyelinerów- dolną powiekę maluje do połowy a górna tylko 0,5cm przy zewnętrznym kąciku Cytat:
Powróce do tamtego wyglądu Tylko żebym się sobie znów nie znudziła A co do 2 zdjęcia to możecie mi coś doradzić jeszcze? Co byście na moim miejscu jeszcze zrobiły? Żebym była jeszcze ładniejsza Co myślicie o tym żeby sobie zrobić brwi brązowe makijażem permanentnym?
|
||||
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Na obu zdjęciach wyglądasz ładnie, choć zupełnie inaczej. To drugie zdjęcie - świetne na wyjścia, imprezy, na codzień jednak chyba lepiej tak, jak na pierwszym - więcej klasy. Chociaż na obu jest bardzo ładnie.
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogóle jaki ja mam kształt twarzy? I jak nakładać róż to pyzatej buzi? i jak zatuszować optycznie szeroki nosek?
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty w ogóle nie masz pyzatej buzi! Moim zdaniem masz najlepszy kształt twarzy z możliwych - wszystko Ci będzie pasować!
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Owalna, jak sądzę. Chociaż może łatwiej byłoby ocenić, mając zdjęcie en face, bo to przechylenie na 1szym może zniekształcać.
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym powiedziala ze starzej wygladasz w tym kolorku - nie 19 tylko 25, jakis jednolity bardziej by Ci odpowiadal.
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym na twoim miejscu mocniej malowała brwi, bo sprawiaja wrażenie jakichś takich powycieranych, nawet na tym drugim zdjęciu, w ogóle moim zdaniem dziwnie to wygląda, jak ktos podkreśla oko, a o brwiach jakby zapomniał, brwi powinny byc tak samo ciemne jak rzęsy, chyba, ze ktoś ma jasne rzęsy, lub jasny tusz np. zielony, niebieski... to juz brwi nie trzeba poprawiać
ogólnie na dwóch zdjęciach, jakby dwie rózne osoby, ale może to kwestia pozy, bo na pierwszym w rudych jestes strasznie naburmuszona, moze wklej jakies z usmiechem, bo tak to trudno obiektywnie ocenić
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Czuje się tak nijako. Proszę o porady. W jakim kolorze mi będzie pasowało? Jaka fryzurka (mogą być fryzurki z długimi włosami bo ostatnio myślę o przedłużeniu)? Jak się malować? 

) Jeżeli chcesz przedużać włosy, to będzie to dobry pomysł- chociaż naprawdę nie jest źle 
a z przedłużeniem włosów to nie jest zły pomysł. Ja Cie widzę w długich, ciemnobrązowych, prostych włosach. Ale to tylko moje zdanie;D