|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Praca za granicą - warszawskie biura
Szukałam podobnego wątku, w kilku nawet podobnych się wypowiedziałam, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi, więc może tutaj ktoś mi pomoże.
Chciałabym wyjechać na tegoroczne wakacje na okres jakiś 3 miesięcy za granicę(obojętnie gdzie) Najlepiej z biura, gdyż nie znam nikogo kto by mnie gdzieś wkręcił. I tu moje pytanie. Znalazłam pełno warszawskich biur, które organizują wyjazdy za granicę, ale są kompletnie mało znane. Boję się, że wyląduję nie wiadomo gdzie, bądź nie będę miała za wykonaną pracę zapłacone. Może któraś z Was miała wyjazd w celach zarobkowch z Warszawy i mi coś poleci? Coś sprawdzonego i dobrego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca za granicą - warszawskie biura
przyłaczam sie do bo i ja bym była zainteresowana takim wyjazdem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca za granicą - warszawskie biura
hej
ja wraz ze swoim tz wyjezdzalam do uk, 4 lata temu za posrednictwem Agencji Work Planet wiem,ze oni maja swoje siedziby zarówno, w Katowicach jak i w Warszawie... 4 lata temu wszytsko odbyło sie prosto i sprawnie wysłalismy do nich CV oni do nas odzwonili - nakreslilismy im sytuacje - czyli jakiego rodzaju pracy szukami itp. w bardzo krotkim czasie, zorganizowali nam rozmowe, jak sie pozniej okazalo z naszym przyszlym pracodawca (przez telefon) umowe podpisywalismy w Warszawie a po dwoch tygodniach wyladowalismy w anglii w kraju w krotym nigdy nie bylismy i gdzie nie znalismy nikogo z lotniska odebral nas nasz przyszly szef ..... i tak sie zaczelo.... w uk jestesmy do dzis juz od 2 lat nie praujemy w tamtym miejscu ale było warto tam pozanlismy zyczliwych ludzi, z ktorymi do dzis utrzymujemy kontakt dzieki pracy z anglikami cały czas "szkolilismy" masz jezyk dzieki temu juz po 2 latach pracy tam, zdobytym doswiadczeniu i "o niebo" lepszym angielskim pracujemy obecnie w swoich zawodach ![]() i do Polski wracac, poki co nie myslimy Powodzenia dziewczyny aaaa tu macie dokladny adres firmy to w Katowicach ale oni tez najpierw dzwonili do nas z Katowic a pozniej umowe podpisywalismy w Warszawie .... mam nadzieje ze nadal sa kompetentni i wiarygodni aha wspołpraca z nimi nie kosztowala nas ani grosza !!!!! http://www.katalogbiznesu.pl/firma,8524.html
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2010-04-12 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.