|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Licówki i wybielanie!!!
Witam mam żółte zęby a dodatkowo przednie są pokryte plombami czy mogłabym wybielić sobie dolne zęby a na górne wstawić licówki gdyż nie stać mnie żeby zrobić góre i dół jednocześnie???BArdzo proszę oodp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Licówki i wybielanie!!!
raczej mozna. dentysta ci powie co i jak. Moim zdaniem to sie ma troche nijak wstawiac licowki na gorne a dol wybielac. No bo jak to bd wygladac to masz zwykle wybielone a tu [gora] bialutkie i prosciutkie ? To wyglada nieraz i dziwnei i komicznie. A nie lepiej kupic sb Biala Perle ui wybielic swoje zeby ?
tu jest link o BP mozesz poczytac zobaczyc efekty itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270578&page=50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja sie z Toba nie zgodze wybacz,dlaczego ano dlatego ze gro ludzi wlasnie ze wzgledu na finanse na gorne zeby zakłada licoweczki a reszte wybiela i efekty sa naprawde bardzo ładne(oczywiscie dentysta musi skonsultowac pod wzgledem tego czy zgryz pozwala na zalozenie licowek porcelanowych ktore sa bardzo delikatne czy tez nie lepiej zalozyc licowki kompzytowe oczywiscie o wiele mniej trwale pod wzgledem kolorystycznym ale tansze i jesli coś sie "popsuje"to mozna je od razu naprawic w przeciwnienstwioe do licowek porcelanowych) dziwnie i komiczniehmm-nie widzialam jeszcze pacjenta ktory po zrobieniu licowek i po wybieleniu zebow wlasnie tak wygladal chyba ze dentysta nie wiedział co robi i spartolił sprawe dobrze przemysłany plan leczenia licowkami i wybielaniem-nie ma prawa byc dziwnie i komicznie a przeciez biała perła nie wybieli połatanych zabków i starych plomb i co wtedy?????
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szkoda że to Wrocław. Ja jeszcze słyszałam o Opalescence. Nakładki wybielające. Znajoma używała i miała holywoodzki uśmiech !! na allegro można kupić. Nie są tanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam!
![]() ja też chciałabym założyć sobie licówki, ale tylko na trzy zęby tj. 1 i dwie 2!i chcę zapytać czy po założeniu tych licówek mogę później wybielać zęby np biała perła albo opalescence ? jestem teraz w trakcie wybielania ale co jakiś czas zabieg ten trzeba powtarzać i nie wiem czy nie ma żadnych przeciwwskazań do tego wybielania? i czy ktoś z Was moze zna jakichś dobrych specjalistów w okolicach Ełku, Suwałk, Augustowa, Olsztyna( warmińsko-mazurskie) bo z tego co wiem to efekty w dużej mierze zależą od tego jak lekarz wstawi te licówki a nie chciałabym po roku albo jeszcze wcześniej wymieniać tych licówek bo jednak to jest kosztowny zabieg... więc jak ktoś zna to dajcie namiary ![]() i jeżeli wpadają na to forum jacyś stomatologowie to również proszę o odpowiedź na moje pytania i proszę o rady ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w takim razie jedyną opcja pozostaje zrobić licówki porcelanowe i co jakis czas wybielać reszte zebów
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.