|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Estee Lauder, MAC, Armani - kolory, zapach
Hej, mam do wymiany, najchętniej za kolorówki do ust:
1. Estee Lauder - błyszczyk Pure Color Gloss, no 114 seskowna, intensywna czerwień, testowany; 2. MAC - szminka Pervette Glaze Lippstic, no AB9 delikatny, przygaszony róż, testowana; 3. Elite Paris - brązujący, sypki puder, kolor - shiny amber nadaje piękny kolor, rozświetla, testowany; 4. Absolute Care SPA - naturalny peeling z soli z Morza Martwego waniliowo-kokosowy, gruboziarnisty (do całego ciała) z naturalnymi olejkami, użyty 2 razy; 5. ARMANI Acqua Di Gio - perfumy 35 ml orzeźwiający naturalny zapach, nuty zapachowe: słodki groszek, jaśmin, frezja, biały hiacynt, winogrona, piżmo, nuta leśna, połowa buteleczki; 6. Inglot Multicolour System - puder rozświetlający praktycznie nowy, użyty może ze 3 razy. Edytowane przez sexy mist Czas edycji: 2010-05-30 o 20:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Estee Lauder, MAC, Armani - kolory, zapach
Coś za:
4. Absolute Care SPA - naturalny peeling z soli z Morza Martwego 6. Inglot Multicolour System - puder rozświetlający 5. ARMANI Acqua Di Gio - perfumy 35 ml |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za: 6. Inglot Multicolour System - puder rozświetlający
praktycznie nowy, użyty może ze 3 razy?
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() moze cos u mnie za: Inglot Multicolour System - puder rozświetlający praktycznie nowy, użyty może ze 3 razy. ?
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nuxe Baume za Mac Prevette?
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- może za cienie HR coś jeszcze do Multicolora dobierzesz? ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
4. Absolute Care SPA - naturalny peeling z soli z Morza Martwego
waniliowo-kokosowy, gruboziarnisty (do całego ciała) z naturalnymi olejkami, użyty 2 razy; cos u mnie? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
ćwir ćwir
|
Za mojego Baby Dolla proponuję:
5. ARMANI Acqua Di Gio - perfumy 35 ml orzeźwiający naturalny zapach, nuty zapachowe: słodki groszek, jaśmin, frezja, biały hiacynt, winogrona, piżmo, nuta leśna, połowa buteleczki; Co Ty na to?
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm wlasciwie to chyba nic mnie wiecej nie kusi, moze peeling?
|
|
|
#17 |
|
Perfume Lover
|
cos za inglota?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.