|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwa zestawy ciuchow troche bardziej oficjalnych oddam za drobiazg kosmetyczny
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany kilka ciuszkow zalegajacych mi w szafie. W zasadzie wszystkie powinny być dobre na osobe noszaca rozmiar na przelomie 38/40. Ponizsze dwa zestawy i apaszke oddam jedynie w calosci (wszystkie razem) w zamian za jedna rzecz z wishlisty. Prosze nie kuscie mnie i nie odsylajcie do swoich watkow, tylko gdyby Was zainteresowala calosc piszcie od razu, ktora rzecz z wishlisty ponizej mozecie zaproponowac na wymiane. RZECZY DO ODDANIA: 1.Zestaw spódnica Libre Ville + sweter Reserved Świetny zestaw - śliczna elegancka spódnica w kolorze ciemnej, połyskującej zieleni oraz dopasowany kolorystycznie, błękitny sweterek Reserved! Spódnica była kilkakrotnie noszona, sweterek założony jedynie raz - stan oceniam na bardzo dobry. Spodnica uszyta z bardzo dobrego gatunkowo materiału o niezwykłej fakturze (w wypukłe kwadraty) - prosty fason, z rozcięciem z tyłu. Dokładne wymiary: talia: ok. 40 cm biodra: ok. 54 cm długość: ok. 85 cm Sweterek Reserved wykonany z czystej bawełny, kopertowy, z bardzo długimi tasiemkami do wiązania w talii - niezwykle efektowny i korzystny fason, wysmuklający sylwetkę. Rozmiar swetra wg metki: M Faktycznie pasuje na osoby noszące rozmiar 38/40 2.Zestaw spódnica i sweter Reserved Wiosenny zestaw - śliczna elegancka spódnica w kolorze różowo -brzoskwiniowym oraz dopasowany kolorystycznie kopertowy sweterek Reserved! Spódnica była kilkakrotnie noszona, sweterek założony jedynie raz - stan oceniam na bardzo dobry. Spodnica uszyta z bardzo dobrego gatunkowo materiału z mieszanki wełny i wiskozy - prosty fason, z doszytymi klinami na dole i z rozcięciem z tyłu. Dokładne wymiary: talia: ok. 35 cm biodra: ok. 48 cm długość: ok. 93 cm Sweterek Reserved wykonany z czystej bawełny, kopertowy, z bardzo długimi tasiemkami do wiązania w talii - niezwykle efektowny i korzystny fason, wysmuklający sylwetkę. Rozmiar swetra wg metki: M 3. Apaszka z Yves Rocher, nowa, pasujaca do drugiego zestawu ciuchow. WISH LISTA (wszystkie powysze rzeczy za JEDNA pozycje, szukam wylacznie rzeczy nowych, nieuzywanych): - zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony) - Wella, Lifetex, Pure Purifying Shampoo (Szampon oczyszczający) - Fenjal Creme deodorant (najchetniej w sprayu) - Avon peeling z białą herbatą z serii Planet Spa - Avon maseczka do twarzy z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-05-15 o 15:01 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwa zestawy ciuchow troche bardziej oficjalnych oddam za drobiazg kosmetyczny
moze znajdziesz cos za sweterki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1272135130
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dwa zestawy ciuchow troche bardziej oficjalnych oddam za drobiazg kosmetyczny
hej interesuja mnie swetreki
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
Chyba sie niejasno wyrazilam... Wymienie wylacznie calosc za jedna rzecz z mojej listy. Nic innego nie biore na razie pod uwage... |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
od razu powiem ze nie mam nic z Twojej listy i przeczytałam że chcesz wymienić całość jednak gdybyś zmieniła zdanie i mimo to znalazła cos u mnie to interesuje mnie niebieski sweterek
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki za propozycje Na razie bede konsekwentna ;-)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Up
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Up
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
A moze jednak komus sie przydadza do pracy albo na wizyte u cioci? To sa naprawde fajne ciuszki ;-) Zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.