![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() L'oreal, Avon, Yves Rocher u Marudka Zapraszam :)Witam na moim wymiankowym wątku kosmetycznym ![]()
NOWE RZECZY ZAREZERWOWANE ZAPRASZAM Edytowane przez marudek Czas edycji: 2009-12-26 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'oreal, Avon, Yves Rocher u Marudka Zapraszam :)
1. Próbeczki - Avon solutions Maximum Moisture - krem na noc i na dzień "Moc nawilżenia" oraz Vichy Normateint podkład do skóry z niedoskonałościami, odcień 35 sand
2. Gianfranco Ferre - Ferre - próbeczka 2ml, zostało jakieś 1,6ml z atomizerem 3.Miss Sporty - Lakier do paznokci czerwony, quick dry, raz użyty nie mój kolor, pojemność 7ml 4.Avon naturals - Intensywnie nawilżająca maseczka Aloes i Awokado 10ml NOWA 5.Avon - daring Curves, tusz podkręcający rzęsy 7ml, tylko wypróbowany 6.Avon - puder sypki 15g, ciemny kolorek Warmest Beige, zostało jakieś 50%, za ciemny dla mnie ![]() 7.Yves Rocher - próbki 2x Inositol Vegetal - krem na dzień na pierwsze zmarszczki 2x1ml oraz Riche Creme - przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 2x1ml Edytowane przez marudek Czas edycji: 2010-01-29 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
8. Perfumki Chalou, zużycie widoczne na fotce, zapach wodno - owocowo - kwiatowy, nie moje nuty, flakon 50 ml
9. L'oreal Studio - Remix - strukturyzująca pasta do włosów, nie twardnieje, efekt dowolnie zmienny, użyta tylko kilka razy, zostało jakieś 90%, ważna 12 miesięcy od otwarcia, ja mam ją niecały miesiąc Ceith 10. Pierre Arthes - Joopi - różowy, perłowy lakier do paznokci, raz użyty 11. Yves Rocher - Luminelle - chabrowa kredka do oczu, jak dla mnie za twarda, ale ładnie trzyma kreskę, użyta parę razy 12. Antonia Scala - błyszczyki do ust - w odcieniach czerwonym, różowym, brzoskwiniowym i jasnym różu - b. trwałe, dlatego jak dla mnie nieco za bardzo się kleją ![]() ![]() 13. Yves Rocher - perfumy Nature - dostałam od cioci, ale już mi jakoś nie pasują, ilość widać na zdjęciu 14. L'oreal - szminka - kolor widoczny na zdjęciu, tylko maźnięta, nieudany prezent ![]() 15. Manhattan - Lip Marker - Marker do ust, dostałam od cioci, kolor taki jak opakowanie, tylko wypróbowany Edytowane przez marudek Czas edycji: 2010-01-29 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
21. Lacross - polerka do paznokciNOWA
22. Avon - Błyszczyk w kasetce z pędzelkiem, kolor ładny, naturalny - inner glow, tylko wypróbowany |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Miejsce na dokłaaaaadki
![]() Edytowane przez marudek Czas edycji: 2009-12-08 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
# Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach # Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY Avon Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA słoiczek 75ml NOWY odgięta folia w środku bo wąchałam zapach Avon - daring Curves, tusz podkręcający rzęsy 7ml, tylko wypróbowany Avon - Sypki podkład z wygładzającymi minerałami, jaśniutki kolorek Ivory, NOWY Yves Rocher - perfumy Nature |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY
Avon Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA słoiczek 75ml NOWY odgięta folia w środku bo wąchałam zapach Avon - Sypki podkład z wygładzającymi minerałami, jaśniutki kolorek Ivory, NOWY Antonia Scala - błyszczyki do ust - w odcieniach czerwonym, różowym, brzoskwiniowym i jasnym różu - b. trwałe, dlatego jak dla mnie nieco za bardzo się kleją ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach
![]() Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY Avon Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA słoiczek 75ml NOWY odgięta folia w środku bo wąchałam zapach cos u mnie? ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
12. Perfumki Chalou, zużycie widoczne na fotce, zapach wodno - owocowo - kwiatowy, nie moje nuty, flakon 50 ml
![]() 18. Yves Rocher - perfumy Nature - dostałam od cioci, ale już mi jakoś nie pasują, ilość widać na zdjęciu 1.Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach ![]() 2.Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY 3.Avon Naturals - Odżywczy krem do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe 125ml zostało jakieś 50% - ok. 65ml, Ważny 12 miesięcy od otwarcia, mam go jakieś 4 miesiące 4.Avon Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA słoiczek 75ml NOWY odgięta folia w środku bo wąchałam zapach 5.Avon naturals - Spray do ciała jeżyna i wanilia 50% 06.1o.201o/12 miesięcy od otwarcia, mam go jakieś 6 miesięcy 6.Miss Sporty - Lakier do paznokci czerwony, quick dry, raz użyty nie mój kolor, pojemość 7ml 7.Avon naturals - Intensywnie nawilżająca maseczka Aloes i Awokado 10ml NOWA 8.Avon - daring Curves, tusz podkręcający rzęsy 7ml, tylko wypróbowany 9.Avon - puder sypki 15g, ciemny kolorek Warmest Beige, zostało jakieś 50%, za ciemny dla mnie ![]() 10.Yves Rocher - próbki 2x Inositol Vegetal - krem na dzień na pierwsze zmarszczki 2x1ml oraz Riche Creme - przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 2x1ml cos u mnie?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie u Ciebie:
numery 1,2,4,5,6,7,8,11,12,18. Znajdziesz coś u mnie? ![]() pozdrawiam! ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1260293807 bez tego środkowego i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1260291498
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach
![]() Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY Avon Planet Spa - Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA słoiczek 75ml NOWY odgięta folia w środku bo wąchałam zapach coś u mnie za to?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś za Perfumki Chalou mgiełka jeżynowa do ciała i lakier czerwony miss sport?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za 1.Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
To i ja sie ustawie w kolejke po:
1.Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach ![]() 2.Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
8.Avon - daring Curves, tusz podkręcający rzęsy 7ml, tylko wypróbowany
Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
supersty jest matujący i trwały, pharmaceris kryje ale ma dużo gorszą trwałość niż maybelline.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaki to ocien, ale chyba jakis średni, musze sprawdzic.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Na pewno chciałabym (w kolejności od tych, które chcę najbardziej
![]() 11. Avon - Sypki podkład z wygładzającymi minerałami 8.Avon - daring Curves, tusz podkręcający rzęsy 7ml, tylko wypróbowany 5.Avon naturals - Spray do ciała jeżyna i wanilia 50% 7.Avon naturals - Intensywnie nawilżająca maseczka Aloes i Awokado 18. Yves Rocher - perfumy Nature ---> co do perfum to czy jest tam atomizer? I jaki to zapach, bo nie znam, raczej świeży chyba? Nie mogę się zdecydować ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- A może zamiast maseczki spray do ciała jeżyna? I coś byś sobie jeszcze dobrała ode mnie? ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-12-09 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jeśli Tobie odpowiada to ja bardzo chętnie oddam Podkład Superstay Silky za ten zestawik Planet Spa, a nie wyszerałabyś jeszcze czegoś dodatkowo za mgiełkę Avon Jeżyna i Wanilia 50%, bo mam ochotę spróbować tego zapaszku. jeśli nic nie wyszperasz to zapraszam na PW w sprawie wymiany Superstay/Zestaw Planet Spa
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
OK, czyli od Ciebie:
11. Avon - Sypki podkład z wygładzającymi minerałami 5.Avon naturals - Spray do ciała jeżyna i wanilia 50% Za moje perfumy + próbki szminek + resztkę Shiseido ![]() Jeśli pasuje zapraszam na PW ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę że mgieka już prawie wymieniona więc zapraszam na PW to obgadamy szczegóły wymiany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
coś za: 1.Avon Planet Spa - Tropikalny Scrub do ciała z brązowym cukrem 150ml NOWY, odgięta folia w środku bo wąchałam zapach 2.Avon Planet Spa - Tropikalny krem do rąk i skórek z masłem shea 75ml NOWY odpisz proszę u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.