|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Queen Of Darkness
|
![]() Okropne włosy... pomocy!!!
Hej, mam długie, puszyste, suche, bez połysku włosy, są one w tragicznym stanie, gdy skręcę w loki o jeszcze jakiś wygląd mają... ale gdy nic z nimi nie zrobię to po kilku minutach po rozczesaniu jedna wielka szopa ;/... nie malowałam ich, ani nie prostuj.ę często ( choć się namęczę, to i tak są puszyste.. i na dodatek takie ochydne stronki się robią tlyko z nich bo się szybciej przetłuszczają u mnie wtedy ;/)... mam ich już dość, co mi poradzicie? dodam, że odżywki to tam nic mi praktycznie nie robią... jak nadac im blasku, i żeby miały mniejszą objętość? Nie będę ich ścinać, bo zależy mi, żeby były do pasa ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okropne włosy... pomocy!!!
Objętość zmniejszy napewno odpowiednie cieniowanie. Lepiej byłoby ci pomóc gdybyś zamieściła może zdjęcie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a czy twoje włosy nie mają przypadkiem tendencji do kręcenia się, nie sa falujące? Jesli tak, to powinnas je rozczesac przed myciem a po myciu powinny wyschnąc same. Nie czeszesz ich juz. Beda łądnie się ukłądac.
odżywka przy puszących sie włosach to mus. I co to znacyz, ze nic Ci nie robi? Uzywałąs niewłasciwej. Odzywki działają cuda, tylko trzeba dobrac odpowedni rodzaj do danych włosów. Spróbuj odzywek wygłądzajacych, z silikonami, obciążajacyh włosy, np pantene czy elseve albo chociażby sunsilk.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja jeszcze rok temu miałam ten san problem. włosy miałam do pępka ale równoczesnie były niespotykanie długie i SUCHEE
![]() ![]() Wkońcu wybrałam sie do fryzjera i mocno je pocieniowałam , włosy troche bardziej mi sie skręciły , ale po nadaniu masek i jedwabiów wyglądały coraz lepiej. A najlepszym sposobem na błyszczace włoski są szamponetki. Zmywalnefarby które delikatnie zmieniają kolor włosów są za to pięknie błyszczące . PolecAm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Queen Of Darkness
|
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lusianna Czas edycji: 2010-04-27 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.