|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Art Deco, Deborah, Nina Ricci, YSL
Mam do wymianki kilka kosmetyków, może kogoś coś zainteresuje, mnie interesuje odwrotną drogą głównie kolorówka.
Ja proponuję: - Art Deco - cienie z pisakiem nr 69 i 11 (jasny beż i ciemniejszy szary) - Avene - krem do twarzy z wysokim filtrem 50+ - Deborah - pomadka w płynie powiększająca usta - 01 truly pink - Nina Ricci - woda toaletowa L'Air du Temps - nowa nie używana - Oriflame - lakier do paznokci Nude Pink (kolorek "brudny" róż) - YSL - puder prasowany rozświetlajaco-matujący, jasny nr 03. Wszystkie kosmetyki są bardzo mało używane, za wyjątkiem wody toaletowej, która jak wspomniałam jest nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Art Deco, Deborah, Nina Ricci, YSL
moze cos u mnie za puder ysl?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za Nina Ricci - woda toaletowa L'Air du Temps - nowa nie używana ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ojej znowu kusisz
![]() ![]() ![]() moze akurat skusisz sie na cos z clinique bluszczyk long last glosswear spf15 kolorek 05 nie jest ciemny po nalozeniu na ustka roz do policzkow w mussie 02 spiced kiss i malenki tusz 4g high definition lashes ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś mnie za nine??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za - Nina Ricci - woda toaletowa L'Air du Temps - nowa nie używana?
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cześć, bardzo chętnie wymienię interesujące Cie pozycje z mojej listy na coś z Twoich produktów, a konkretnie na: cienie Cliniqe, baza pod makijaż Clinique, Estee Lauder Double Wear (to zdaje mi sie widziałam za zdjęciu) lub tez Diorskin (jeśli jest to jakis jasny odcień). Jeśli jesteś zainteresowana podaj juz może konkretne propozycje co za co Cie intersuje. Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Przepraszam, linka nie podam, bo... nie potrafię, ale nazwa pudru to: YSL Poudre compacte eclait et matite nr 3> Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-prasowany.htm
CZy to taki? Jeśli tak ,to czy coś znajdziesz u mnie w wątkch? Zapraszam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cześć, bardzo chętnie wymienie intersujące Cię rzeczy na pozycje z Twojej listy. Mnie intersuje: cie nie Clinique, baza pod makijaz Clinique, Estee Lauder Double Wear (widziałam na zdjęciu) lub Diorskin (jeśli jest w miere jasny). Czekam na Twoje konkretne propozycje co ode mnie za co od Ciebie. Pozdrawiam. Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A do kogo to napisałas??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze szukałaś.Nie mam w wątku kolorówki,ale post wcześniej proponuję paletkę Chanel.Ma wielkie boskie lusterko ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Ja mam paletkę limitowankę Chanel Collection Essentielle de Chanel Lumiere Soleil - puder brązujący, 4 błyszczyki, 4 cienie.- brązy,złoto.miedz - moge potem wkleić fotkę.Używana ok.20%[/QUOTE] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam,
coś u mnie może za L'Air du Temps?
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Hej, jak kusić to kusić. Co byś powiedziała na cienie Art Deco wraz z pisaczkiem za błyszczyk i mini tusz Clinique? Pozdrowionka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
- Nina Ricci - woda toaletowa L'Air du Temps - nowa nie używana
ile ml? może coś u mnie? ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-09-29 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Bardzo lubię kosmetyki Clinique ale ta paletka choć kusi, zupełnie nie w moich kolorach. Szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cześć, wprawdzie nasza korespondencja jest już starszawa i dotyczyła mojego wątku, gdzie oferowałam wodę Nina Ricci, której już nie mam, ale nieśmiało zapytam czy Twoje cienie Clinique są dalej przeznaczone do wymiany.
Mam do zaproponowania potrójne cienie Chanel, lekko używane (śliwka, biały ładnie błyszczący- wpadający w śliwkę i beżyk), poza tym nowy tusz czarny Clinique- nie używany Power Lasch mascara i granatową kredkę do oczy Collistar, malutko używana, jeszcz nie temperowana. Czy byłabyś zainteresowana? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za nine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.