|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Troszkę kosmetyków
Mam na wymiane trochę kosmetykow - najczęściej to nieudane prezenty/zakupy, więc nowe. Jednakże będe sie starała dokładnie opisać zużycie o ile takowe nastąpiło.
Poszukuje: mgiełek z brokatem, balsamów z brokatem, pudrów do ciała z błyszczącymi drobinkami ![]() Podkłady: 1. paese (dawna Euphora) Long cover - 02 Naturalny - SPF 6 - jak nowy - tylko otwarty w celu zobaczenia odcienia - 30 ml 2. paese (dawna Euphora) Long cover - 01 Jasny beż - SPF 6 - nowy - 30 ml 3. rimmel - stay matte - 103 true ivory - 30 ml - nowy, Edytowane przez mfr3 Czas edycji: 2010-04-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Troszkę komsetyków
Zajrzyj do mnie ; ))
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Troszkę kosmetyków
Kochana podoba mi sie fluid Jasny bez Pasea i Rimmel
Mam puderek jadalny Jessici Simpson czekolada i kokos raz uzyty w pudełeczku z puszkiem i moge zrobic odsypke jadalnego pudru Urban Decay imbirowe ciasteczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a innych smaczków nie masz ![]() Bo z kolekcji Urban mam z 3 i pewnie wystawie je, bo 2 zupełnie nowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
No niestety nie mam
![]() A jakie puderki Urban Decay masz na wymiane bo za któryś chetnie oddam jadalny czekoladowo kokosowy Jessici Simpson |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
. paese (dawna Euphora) Long cover - 02 Naturalny - SPF 6 - jak nowy - tylko otwarty w celu zobaczenia odcienia - 30 ml 3. rimmel - stay matte - 103 true ivory - 30 ml - nowy, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Troszkę komsetyków
cos za:
2. paese (dawna Euphora) Long cover - 01 Jasny beż - SPF 6 - nowy - 30 ml 3. rimmel - stay matte - 103 true ivory - 30 ml - nowy, ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.