|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czarne włosy !!!!
Mam ogromny klopot-w zeszlym roku zafarbowalam wlosy (naturalne mam ciemny blond) na ciemny braz ale wyszedl czarny.Do tej pory farbowalam odrosty ale dowiedzialm sie ze chcac wrocic do mojego koloru musialbym sie poddac zabiegowi sciagania koloru ktory jest szalenie niebezpieczny bo moze spalic wlosy a oprocz tego salony fryzjerskie zadaja podpisania oswiaczenie ze robie to na wlasna odpowiedzialnosc. Bardzo chcialabym wrocic do mojego koloru, znajoma zaproponowala jasne pasemka ale czy nie ma innego wyjscia? jestem zalamana-prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Czarne włosy !!!!
Kto Ci powiedział ze dekoloryzacja to "szalenie niebezpieczny zabieg"? to nie nieprawda! jest ciezko zdjać kolor z czarnych farbowanych włosow, ale profesjonalne salony maja odpowiednie środki
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czarny cięzko usunąć.. no ale bez przesady.. ja np. zrobiłam to własnoręcznie [nikomu jednak nie polecam tej metody
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Czarne włosy -cz.II
Czy ktos moglby mi polecic dobry salon fryzjerski w Krakowie w ktorym bez obaw moglabym sie poddac zabiegowi dekoloryzacji i jednoczesnie nie wydac na to majatku? Oczywiscie w mojej desperacji jestem gotowa na duza kwote ale nie bez przesady.Chodzi mi glownie o bezpieczenstwo dla moich kochanych wlosow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Sarenko!
Jak to zrobiłaś? Nie polecasz, ale napisz, jestem bardzo ciekawa!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie polecam, bo wielu osobom od tego łamią się włosy etc.. zrobiłam to przy pomocy dekoloryzatora firmy Joanna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.