|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pani Grażynko, pomocy!
Dzień dobry, właśnie oglądałam Pani stronę. Fryzury są godne podziwu! Nie wspomnę o pochwałach na Pani temat. Moja ogromna prośba to pomoc w znalezieniu kogoś tak wspaniałego, jak Pani, tylko w Warszawie. Jestem stylistką - wizażystką i nie dość, że nie mam gdzie zrobić swoich włosów "do porządku", to co gorsza nie mam gdzie posłać moich "biednych" klientek po przeprowadzonej u mnie stylizacji...Będę wdzięczna za ewentualną pomoc. Ania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Pani Grażynko, pomocy!
jutro jestem Warszawie i szkole salony do pracy na produktach Renee Blanche,zaobserwuje i napisze kogo polecam, ale mam tez kolege Wojtka Zielińskiego swietny fryzjer nie pamietam ulicy przy ktorej ma salon,ale moge ci podac nr komórki napisz mi e-malia, albo poszukaj na tej str bo kiedys podawalam nr
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Pani Grażynko, pomocy!
Ach! Dziękuję za tak szybką odpowiedź! Nie wiem, czy uda mi się odszukać ten numer do P. Wojtka... Podam na wszelki wypadek mojego e-maila koloris@koloris.com Nie mniej, jeśli mogę, to czekam na Pani propozycje po jutrzejszej wizycie w Warszawie. Pozdrawiam!
Ania |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.