|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sprzedaż telefonu
Nie wiem czy temat, który chcę podjąć, uzyska jakąś odezwę, ale zaryzykuję i spytam, może ktoś udzieli mi porady
![]() Mianowicie, chciałabym sprzedać swój telefonik. Mam sony ericssona w 380i i chciałabym się orientacyjnie dowiedzieć ile mogłabym za niego dostać. Wiem, że mogę iść do 1 lepszego komisu i zapytać, ale właśnie nie o to mi chodzi, ja się na tym nie znam i mogą mi wcisnąć jakąś strasznie zaniżoną cenę wykręcając się choćby kryzysem lub czymś podobnym... Chciałabym przynajmniej wiedzieć, żeby nie iść tam w ciemno. Dodaję, że w zestaw wchodzi ładowarka, karta pamięci mikro 512MB, słuchawki. Ach i 2 pytanie, czy sprzedawać to razem w zestawie, czy bardziej opłacałoby się sprzedać osobno wszystkie elementy?? Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprzedaż telefonu
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Używany W380i na allegro chodzi od 100 do 200 zł w zależności od tego czy ma jeszcze gwarancję (np. ktoś używał kilka miesięcy a gwarancja jest dłuższa), od stanu wizualnego i wyposażenia. Musisz się sama zorientować, bo nam ciężko ocenić jak nie mamy tego w rękach i nie widzimy...
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Bo ciężko spojrzeć chociażby na All.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dwie stówy możesz spokojnie za niego dostać, ewentualnie 180 - 150.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Tylko allegro, do komisu nie chodz, bo powiedza ci grosze za telefon
![]() Kiedys z bratem zrobilismy probe- poszlismy zapytac, ile daliby za calkowicie nowy telefon (wziety z abonamentu) i jak wartosc telefonu na allegro byla ponad 500zl, to oni stwierdzili, ze dostalabym za niego 350zl i nic wiecej, bo mimo ze nie jest on uzywany, to ale i tak oni maja takie procedury, staly cennik itd... Wiec tylko allegro ![]()
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki wszystkim za info. Jeśli macie jeszcze jakieś rady dla mnie to będę wdzięczna ![]() Pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.