|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ruda farba a ciemne odrosty (!)
Witam,
Z góry przepraszam jeśli taki wątek już był ale na szybko nie potrafiłam takiego odszukać. Więc proszę o przekierowanie mnie do odpowiedniego ![]() Chodzi o to, że ostatnio postanowiłam rozjaśnić hm... bordowo czarne włosy by uzyskać rudy efekt, i wyszedł mi bardzo jasny rudy który i tak chcę zafarbować na kolor Mango. Niestety odrosty mam dużo ciemniejsze niż reszta włosów. Inie wiem czy najpierw nałózyć na 10 minut rozjaśniacz na te odrosty czy odrazu zafarbować? Boję się że jak rozjaśnie to odrosty będe miała czerwone. (Dodaje zdjęcie włosów przed rozjasnianiem oraz 2 jak mniej więcej wyszedł efekt po rozjaśnianiu, tyle że dziewczyna ma jasne odrosty a ja jasny /średni brąz)
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Ruda farba a ciemne odrosty (!)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ruda farba a ciemne odrosty (!)
rudy zazwyczaj jest na poziomie 6, podobnie jak jasny brąz, w związku z czym ja położyłabym bez rozjaśniania. ewentualnie, możesz spróbować na jednym paśmie, jeśli nie jesteś pewna
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.