|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak to odliczyć?
witam dziewczynki
![]() ![]() Edit: kurczę, załącznik mi nie chce wejść ;/ no ale mimo wszystko, może ktoś ma pomysł co z tym zrobić? ![]()
ewentualnie Zuźka ![]() Edytowane przez grzeczna teoretycznie Czas edycji: 2010-04-20 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak to odliczyć?
Nie rozumiem o co chodzi...
![]() Nie możesz obliczyć ceny 1 treningu, policzyć ile treningów wypadło i już?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Spróbuj jednak wgrać ten załącznik, bo ciężko zrozumieć, o co chodzi i z czym masz problem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja bym kwote z miesiąca podzielila na ilosc treningów w miesiacu wg.planu (otrzymasz kwote 1 treningu) i pomnozyla przez ilosc treningów, ktora sie odbyła
![]() np. płacicie 100pln/0s. za miesiac zajecia są w pon, sr, pt, w tym miesiącu wychodzi, że powinno być 13 treningów (100/13=7,69). Ze względu na żałobe odpadły 3 treningi, czyli 7,69*10= 76,90. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak my wszyscy
![]() Chociaż ja mam nadzieję, że po prostu źle zrozumiałyśmy, a właściwie to nie zrozumiałyśmy, a nie że Skarbnik ma takie problemy :P Może chodzi o jakieś ułatwienie? Może o porady w excelu? Najlepiej jeśli Autorka powróci i nas oświeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no niby mogę, ale... ale nie umiem wytłumaczyć ;p nic w exelu, tylko żeby ten cały tydzień odliczyć, zeby go nie było. np kwiecień trwa 30 dni, od 1 do6.04 nie było tańców, poźniej od 10 do 18.04 też nie. a my płacimy za 4 tygodnie, a nie za miesiąc, czy jeden trening. i teraz nie wiem jak to zapisać (te przerwy) żeby bardzo dużo miejsca w tabeli nie zajęło abo coś... teraz troszkę jaśniej? ;p
ewentualnie Zuźka ![]() Edytowane przez grzeczna teoretycznie Czas edycji: 2010-04-20 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak jak napisała adzia'90
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja rozumiem, ze nie płacicie za pojedyncze trening, ale żeby odliczyć jakiś okres najłatwiej będzie mniej więcej policzyć ile w danym okresie kosztuje jeden trening.
Ps. jeśli bedzie Ci łatwiej liczyć na tygodnie to odlicz 2 tygodnie, bo od 1-6 i od 10-18 jest 14 dni. Edytowane przez adzia'90 Czas edycji: 2010-04-20 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a jednak pomogłyście mi troszkę, już mam pomysł
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.