![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
ciuszki typu outlet nowe![]() ![]() wymienie ciuszki,jestem uczciwa i tego oczekuje od innych ciuszki są nowe na mnie za duże lub za małe,dodaje jeszcze biżutrerie sztuczną i pare ciuszków,których nie nosze nie wymagam konkretnej rzeczy nosze rozmiar m Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-03-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuszki typu outlet nowe
-zakolanówki grubsza lycra kolor navy rozmiar s stan nowy
Play Ball - Cosmo Spritzer Spray przeciw puszeniu i skręcaniu się włosów Extra mocny koktajl przeciwdziałający puszeniu się oraz niechcianemu skręcaniu się włosów. Pomaga ujarzmić fryzurę, wygładza, jednocześnie mocno nabłyszczając włosy. bardzo mało zużyty,poj 150ml zestaw do kąpieli w pudełeczku dostałam w prezencie od gości z Holandi rose mini bath-"shower gel-50ml,mini bath,bath fizzer-2 szt po 25gr" koszmetyki z serii color smart z firmy MATRIX 3 I4 -COLOR SMART spray nabłyszczajacy poj 125ml-Intensywnie nabłyszczający, zawierający ultra rozświetlacie, które przeniosą Twoje włosy w świat blasku. Zapewnia połysk, zmniejsza puszystość i zapobiega płowieniu koloru. wymianka Emilcia_1616 -COLOR SMART odżywczy krem stylizujacy poj 150ml Zapobiega płowieniu włosa, chroni, wzmacnia, uwydatnia kolor, nadaje blasku włosom, rozświetla kolor. Zawiera przeciwutleniacze, filtry UV oraz cytrusowe składniki odżywcze. te kreski czarne to ilość zuzytego preparatu. -cienkie Gatta kolor beige rozmiar m stan nowy -bluzeczka z wymianki okazała się na mnie za mała myśle ze to rozmiar s kolor beż stan bardzo dobry -koszula gap rozmiar m mankiety białe i kołnierzyk stan bardzo dobry -bluzka new look uk 12 kopertowa zawiazywana na boku ,materiał taki lejacy stan idealny -bluzeczka z wymianki okazała się za duża,nie ma metki,kratka,rekaw bufki odcinana w pasie stan bardzo dobry Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-03-25 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Bluzka marki AMISU,rozmiar z metki m,nowa bez papierowej metki
długość całkowita 60 cm dł.rekawa od pachy 50 cm szer.pod pachami bez rozciągania 42 cm na mnie za ciasna proponuje na eskeoutlet Spodnie marki ZARA DENIM kolor szary nowe bez papierowej metki,okazały się na mnie za długie rozmiar z metki 38,szer.w pasie 43cm,stan 19 cm,dł,całkowita 108 cm Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-04-15 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
coś u nie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1267451644 ona jest z jedwabiu ?? prosze o odpowiedź u mnie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za nr 1 i5?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
biżuteria sztuczna
![]() nr 1-naszyjnik kolor złota nr2- korale nr3 -kolczyki nr 4- kolczyki nr 5 -kolczyki nr 6- naszyjnik nr 7-naszyjnik nr 8-naszyjnik nr9 bransoletka nr 10 bransoleta
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-03-01 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
teraz pare ciuszków uzywanych,ale w bardzo dobrym stanie
1.spódniczka mini firmy NEW LOOK ekoskóra kolor czarny stan idealny szer w pasie 36 cm,dł całk.35 cm,szer.biodra 45cm-wymiana Asja88 2.spódniczka plisowana firmy OASIS kolor czarny plisowana stan idealny rozmiar z metki 10/36 szer w pasie 38cm,dł.całk 37cm (plamka na zdjęciu to wina aparatu) 3.bezrękawnik sweterkowy,golf kolor granat marki TOMMY HILFIGER stan dobry rozmiar z metki m szer pod pachami 45cm,dł całk. 55cm 4.bezrękawnik sweterkowy marki EDDIEBAUER stan bardzo dobry kolor biały,rozmiar z metki xs szer pod pachami 39 cm,dł całkowita 51 cm 5.sweterek turkusowy nie ma metki kolor turkusowy,szer pod pachami 36cm,dł całkowita 50cm stan bardzo dobry,moim zdaniem xs 6.sweterek marki CALVINKLEIN rozmiar z metki s,kolor creme szer.pod pachami 41 cm,dł całk.51 cm stan bardzo dobry 7.sweterek marki TOMMY HILFIGER rozmiar z metki m szer.pod pachami 42cm,dł.całk.47cm 8.sweterek marki KRISP rozmiar z metki s/m szer.pod pachami 41 cm,dł.całk.55cm,stan bardzo dobry 9.bluzeczka marki CALVINKLEIN rozmiar z metki s kolor czarny szer.pod pachami 40cm,dł.całk.50cm,stan bardzo dobry 10.rękawiczki ze skóry naturalnej praktycznie nowe,ocieplane,na mnie za małe więc mysle ze na eske dobre
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuszki typu outlet nowe,biżuteria,ciuszki firm.
11.kamizelka E-VIE rozmiar z metki uk 8/36,stan idealny
szer.pod pachami 40cm,dł całk.53 cm wymiana JOANNA16 12.kamizelka marki ICHI rozmiar z metki m stan nowa bez metki szer pod pachami bez rozciągania 39cm do 45 cm po rozciągnięciu,dł 40 cm mierzona z biutem bez paska na szyje,który jest rególowany 13.marynarka krótka marki NEXT rozmiar z metki uk 12 stan idealny szer.pod pachami 49 cm,dł całk 54 cm 14.bluzka nie ma metki z firmą ale rozmiar uk 12,szer.pod pachami 45cm,dł,całk.57 cm,stan idealny wymiana Anulkaczarna 15.kamizelka futerko sztuczne firmy BAY rozmiar z metki 10 szer pod pachami 46 cm,dł całk. 55cm stan idealny wymiana Emilcie_1616 16.bolerko AMISU rozmiar m stan nowy bez metki 17.bluzka KIT rozm z metki uk 10/36 szer pod pachami 43 cm,dł całk.49 cm z tyłu zapinana na zamek stan bardzo dobry
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2010-03-17 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
kurcze nic nie znajdzesz za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1267530396
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
COŚ ZA SZARE JEANSY Z 4POSTU
PODOBAJĄ MI SIĘ TEŻ NASZYJNIKI I FIOLETOWE BOLERKO MOJA WYM https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
pod pachami ma 52*2. Od ramienia długość 58 cm. od dekoltu 52 cm. Czy nadal jesteś zainteresowana? Bo mi chyba bardziej się podoba ta bluzeczka:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1267522877 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
prosze bardzo fotka na życzenie
mi juz się znudziło,ale ogólnie jest boskie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Wiesz, moim zdaniem w niej taki urok, żeby była bardziej luźna... Ale skoro tak, to trudno...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej moze cos u mnie za:
*bolerko amisu ![]() *bluzka niebieska nr 1 ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za:
10.kamizelka E-VIE rozmiar z metki uk 8/36,stan idealny oraz kamizelkę futerko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: ciuszki typu outlet nowe,biżuteria,ciuszki firm.
a podasz mi szerokosc jakby od ramienia do miejsca tam pod pacha? wielkosc dziury na reke:P
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- i mierzylas tak po skosie? czy szlas po "szfie"? moge sie do jutra zastanowic? ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- tak musze sie zastanowic czy wogole chce sie go pozbywac, a niz innego juz nic nie znjadziesz?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
zostawiam na dokładke
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za bransoletkę nr 9
bolerko amisu sweterek w romby kamizelkę e-vie?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi Ci o czarną sukienkę tubę to jej już nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, w odpowiedzi na Twojego posta: podoba mi się futrzana kamizelka ale moglabym ją wymienić na sweter z warkoczami, bo fioletowa tunika jest już wymieniona (musze zaznaczyc) chyba, że osbie coś dobierzesz jeszcze, sweterek ma troche kulek do oczyszczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
chodizlo mi o ta: 11.kamizelka E-VIE rozmiar z metki uk 8/36,stan idealny
szer.pod pachami 40cm,dł całk.53 cm Ale nie oddam nietoperza za kamizelke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.