|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() fioletowe/śliwkowe włosy
bardzo zaciekawił mnie pewien kolor z serii Schwarzkopf Brillance (kolor w załączniku). Podchodzi mi to pod fiolet/śliwkę... no i chciałabym się na taki kolorek zafarbować. Nie wiem jak by wyszedł, tym bardziej,ze teraz mam rude włosy. Na opakowaniu fajnie wygląda bo nie jest ani za jasny ani za ciemny, ciepły kolor a jednak coś w sobie ma. Czy ktoś miał do czynienia z tą farbą? co myślicie o tym kolorze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: fioletowe/śliwkowe włosy
kolor ten jest zimny bo fiolet jest zimnym kolorem,więc jeśli masz ciepły kolor cery to odpada,ale na rudych może ci wyjdzie ciepły czyli całkiem inny niż na opakowaniu,możliwe że rudo-bordowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja go robiła na ciemnych włosach. Beznadzieja, wogóle nie wyszedł. Wygladał jak grafit. A według producenta powinien rozjaśnić ciemne włosy. I strasznie śmierdzi a włosy to jeszcze po kilku myciach czuć farbą. Lepsza jest Safira z serią fioletów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
używałam tej farby, włosy wyszły mi po niej w kolorze różowego buraczka :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.