|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
fryzura do dowodu
szukałam podobnego wątku jednak nie znalazłam niczego co by mi pomogło dlatego postanowiłam stworzyć wątek indywidualny i liczę na pomoc , a więc czas najwyższy zrobić sobie zdjęcie do dowodu i tu pytanie jaka fryzura , mam włosy długie prawie do pasa , proste , koloru czerwonego, twarz owalną , dość duże niebieskie oczy [wiem że zdjęcie w dowodzie będzie czarno białe ale wcześniej będzie kolorowe i niestety wszystko wplywa na to jak będzie ono wyglądało] ,
zdjęcie będę miała robione w domu , mój brat jest fotografem więc nie będzie problemu , jednak rozpuszczone włosy odpadają , bo źle wyglądam na tego typu zdjęciach , macie jakieś pomysły na fryzurę ? może coś z własnego doświadczenia ? z góry dziękuję za każdą radę, bo nie mam doświadczenia w takich sprawach , nigdy ładnie nie wychodziłam na takich zdjęciach a do dowodu i do prawa jazdy chciałabym mieć w miarę ładną fotografię
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fruzura do dowodu
Może kucyk? Ja mam rozpuszczone, włosy zagarnięte za ucho i już... A to, że wyglądam na nim jak debilka to inna sprawa
Taki już urok tego typu zdjęć.
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
A może przedziałek z lewej strony i warkocz z boku?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura do dowodu
może przerzucone włosy na jedną stronę?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
A może koczek na czubku głowy? Ja miałam taki na zdjęciu do prawa jazdy i bardzo fajnie wygląda.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
nie rozumiem odpowiedzi innych... powinnaś najpierw wstawić zdjęcie żebyśmy mogły Cię zobaczyć...
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze babka mnie tak do zdjecia wypudrowala,ze wygladam jakby mialam kilo tapety na twarzy,a specjalnie zrobilam delikatny makijaz zeby nie bylo takiego efektu.Wiec jak to dopiero wyszlam jak debilka
Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-09-20 o 19:20 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
zapamiętaj że do dowodu musisz mieć prawe ucho odsłonięte. tak samo do legitymacji czy na studia.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
wiem że muszę mieć odsłonięte lewe ucho , i dlatego zastanawiam się jak się uczesać bo z odsłoniętym uchem w rozpuszczonych włosach wyglądam jak wyglądam
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jezu, pomyliło mi się..
no trudno,ja też mam kretyńskie zdjęcie w legitymacji i jakoś żyje. |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
SPoko, spoko.
Ja najbardziej kretynskie mam w indeksie i na legitce. Nie dość, że fotograf mnie rozsmieszał i mam dziwną minę to na legitce mi głowę spłaszczyli i wyglądam masakrycznie! ALe dobrze, że to już ostatni rok xD. Najlepsze zdjęcie miałam na swiadectwie maturalnym, ale niestety bez odsłoniętego ucha i już nigdzie nie mogłam go wykorzystać. Ale teraz to co robiłam do prawka będę dawała wszędzie, bo jest naj naj! |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w legitce studenckiej nie mam...
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
No to widać akurat Twoja uczelnia nie wymaga.. zresztą, ja o tym, że moja szkoła nie wymagała, się dowiedziałam po roku nauki w niej
ale z tego co wiem to tylko w niektórych szkołach średnich tak jest, a jak dowód czy indeks to musi byc.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.

Taki już urok tego typu zdjęć.

ale z tego co wiem to tylko w niektórych szkołach średnich tak jest, a jak dowód czy indeks to musi byc.