|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
szukam DIOR iconic, aparat cyforwy,kanebo cream finish, wella high hair, guerlain
oddam bardzo wiele za:
dior iconic- czarny tusz (najlepiej malo uzywany) wella-high hair plyn prostujacy (taki niebieski) guerlain cala seria parure aparat cyforwy (uzywany, nie musi byc jakis mega cud techniki ![]() Kanebo cream finish Mam duzo kolorówki wysoko-pólkowej takze jak macie te rzeczy to piszcie proszeee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam DIOR iconic, aparat cyforwy,kanebo cream finish, wella high hair, guerla
ja mam canona powershot 800, 3-letni, obudowa srebrna. chciałabym coś wartości 200 zł, co proponujesz z kolorówki/pielęgnacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: szukam DIOR iconic, aparat cyforwy,kanebo cream finish, wella high hair, guerla
dziekuje bardzo za oferte. Moj przyjaciel mial kiedys ten aparat i bardzo sie zawiódł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JESTEM ONA
|
Kasiakop
![]() Mam Kanebo cream finish w buteleczc, nowy, tylko test na folijce wewnętrznej. Jest kartonik i szpatułka. Kolor Cool Sand ( jasny bez - odcień żółty ( nic różowego ).30 ml\ A Ty co mozesz zaoferowac?
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-04-22 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja mam parure extreme w kolorze 013 - raczej dla ciemniejszej karnacji niż dla bladziochów. Nowy w kartoniku. Interesuje Cię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JESTEM ONA
|
Bardzo chętnie przyjmę zapach. Przede wszystkim Lalique Le Parfum, ale inne oczywiście też.
![]() edit załączam zdjęcia.
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-04-22 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Kaprysko, przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale czasu u mnie mało. Wysyłam Ci linki perfum w kwc na priva jakie mam. a z kolorowki nic nie potrzebujesz? bo tego mam duzooo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JESTEM ONA
|
Kasiakoq,
gdybym miała wybierac , to wybrałabym Trusardi. A jaka jest jego pojemnośc/ I moze jeszcze jaśniutki korektor pod oczy .
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez magda bajtek Czas edycji: 2010-04-23 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
JESTEM ONA
|
Bardzo chętnie.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.