|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Opiniujemy i recenzujemy nasze przydasie
[Nieopłacona reklama]
Edytowane przez elianka Czas edycji: 2010-04-28 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opiniujemy i recenzujemy nasze przydasie
Naprawdę super pomysł!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Osiołek z zakątka :)
|
Pomysł super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kochana a ja mam jeszcze takie pytanko... Dlaczego do zarejestrowania się potrzebne są prawdziwe dane?
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W każdym miejscu Przydasiów i tak będzie pokazywać się Twoja nazwa użytkownika ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Rebell ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Z przyjemnością
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Pisze się i ja !Wciąż się uczę i rady bardziej doświadczonych ,to mniej pieniędzy wyrzuconych w błoto(oj,uzbierałabym masę "nie-przydasi",które zakupiła na samym początku mojej papierowej przygody)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Pomysł ekstra. Będę zaglądała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja także jestem zachwycona!
Pomysł rewelacyjny i wspaniale, że zaraz zrealizowany skoro tylko się narodził! Ty Jesteś konsekwentna kobitka! Cudnie, że z taką troską pomyślałaś o nas wszystkich, zaopatrujących się w przydaśki zewsząd. Teraz będziemy pewniejsze zakupowej decyzji!
......................... ......................... ........................ Pozdrawiam cieplutko ![]() Mój skromny kącik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=385125 Mój mały (skromny) blog: http://chwilapasji.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ile razy się wahałam, wkładałam na próbę do koszyka, zanim się namyśliłam to mi ktoś coś sprzątnął sprzed nosa, albo koszty mnie przerażały, a do tego tłumacz na stronkach USA czy Anglii to jakaś porażka - czytasz i ledwie domyślasz się o co chodzi, więcej wynika z obrazka, a i mam jakiś opór przed zakupami z zagranicy to pośrednictwo przez pay pal na przykład jakoś jak nie mogę doczytać warunków, chociaż mają tam cuda - unikam takich zakupów. Może dzięki tej stronie się zmieni moje podejście, a może można nawiązać kontakt i wspólnie zamówić coś zza morza na kilka osób koszty przesyłki się rozłożą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jaga Baba, mirra, mikilukasza, asia3city
![]() ![]() ![]() Kochane Babeczki, nie zapominajcie tylko o jednej rzeczy - żeby nasza baza mogła być prawdziwym źródłem informacji, to musimy ją tworzyć. To jak z kwiatkiem, jak zasadzisz a nie pielęgnujesz i nie podlewasz, to padnie. Mam więc nadzieję, że nasz przydasiowy kwiatuszek będzie doglądany i karmiony nowymi produktami i opiniami na ich temat ![]() ![]() ![]() ![]() --- Wyjaśniając wycięty przez moderatorkę pierwszy post pozwolę sobie tylko dopisać, że zanim "zareklamowałam" a dosłowniej mówiąc: zaprosiłam wizażanki konsultowałam się z moderatorką. Lekcja na przyszłość: lepiej sięgnąć do wszelakich regulaminów niż ufać innym jeśli nie chce się oberwać po 4 literach... Edytowane przez carrot Czas edycji: 2010-04-30 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.