|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
PILNIE Dior 5 Coquette
Jak w tytule. Kokietka do wymiany. Sprawa pilna, wysylka jutro albo wcale. Ciekawe, czy sie ktos znajdzie
![]() ps. Prosze o SENSOWNE propozycje zblizone wartoscia do tej paletki ![]() Interesuja mnie TYLKO kosmetyki GORNOPOLKOWE.
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-05-05 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PILNIE Dior 5 Coquette
hey, moze cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może u mnie się coś uskłada?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to moze u mnie;>
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie co? Albo raczej gdzie? Bo oprocz ciuchow i perfum nic nie widze a nie bede przeszukiwac calego watku za kosmetykami
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie>?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() To moze raz jeszcze. Wyrazniej. Poprosze o SENSOWNE propozycje KOSMETYCZNE. GORNOPOLKOWE. Nie oddam tej paletki za jakies t-shirty, znoszone buty czy resztki odzywek do paznokci czy balsamow do ciala. Litosci ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Nie wchodze juz na zadne watki. Poprosze o konkretne propozycje tutaj. Marki, ktore mnie interesuja: Dior, Chanel, Clarins, Nars, Mac, Bobbi Brown, Guerlain, HR, YSL, ewentualnie Shiseido i Givenchy. Amen.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie: w watku mam cienie YSL, mac oraz kilka paletek cieni clinique
- YSL, Collector Powder For The Eyes (Paleta cieni do smoky eyes) , zużycie góra 5-10%, jest welurek http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...smoky-eyes.htm - Cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad - limitowana paletka z 2009, ubytek 5% , kolory w paletce to 1.come heather 2. beach plum 3. pink chocolate 4. plum potion duo - Cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad- kolor Pink chcocolate, ubytek jakies 20 % -, - Cienie prasowane MAC -kolory: 1 .piękny nasycony granat - flashtrack 2. urzekająca śliwka - sketch 3. matowy neutralny brąz, bardzo uniwersalny, rewelacyjnie nadaje się do modelowania oka - charcoal brown Do tego paletka na 4 cienie MAC - mozna je dowolnie dobierać i komponować swoje własne zestawy - Clinique - Trio Colour Surge Eye Shadow dark shade of rose chocolate duo (najciemniejszy) lucky penny confetti - Cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad- kolor choco latte, ubytek jakies 20 %, oraz puder sypki Lucidity E.Lauder kolor 02 - prawie cały ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- chetnie oddam te dwie paletki ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-05-05 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
U mnie pewnie Ci sie nic nie spodoba
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Obie rzeczy wolne. Wybieraj ![]() btw: dawno Cie tu nie bylo ![]() btw: nie wiem, czy Cie interesuja, ale w watku mam tez tylko testowane zapachy. Chetnie rowniez moge jakis oddac. Nie mam cisnienia jak wiekszosc na wymiany "zapach za zapach". ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- A jestes teraz w Polsce? Cienie nie maja jakiegos duzego zuzycia. Uzywalam ich kilka razy na oczy i do malowania na kartce dzis ![]() Puder Klinika jest nowy. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-05 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z przesylkami jednak roznie bywa. Ostatnio wyslalam cos (na terenie mojego wojewodztwa) a doszlo po kilku dniach dopiero (wyslalam priorytetem). Najlepiej byloby wyslac przesylka przez pkp. Byloby w ciagu paru godzin u Ciebie. Kosztuje to jednak ponoc ponad 30 zloty. Gdybys wziela puderek Klinika to wyslalabym ta opcja, ale przy cieniach mi sie to nie oplaca. btw: zadzwonie do kolegi, moze do domu na ten weekend jedzie to by Ci je przywiozl. edit: niestety nie jedzie. A juz myslalam... ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Odpisuj u siebie. Mnie tak wygodniej ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-05-05 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Urbanku
![]() Pisałam Ci już w wątku,ze BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZ o chce te cienie :______: jeśli nie dogadasz się z JT to pisz do mnie wyszukam Ci co tam chcesz :P
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
czesc, czy ta paletka jest jeszcze aktualna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To ja tutaj też napiszę w sprawie tej puderniczki wspaniałej
![]() Czegóż Urbanek pragnie za nią? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze
Estee Lauder berry quarz -raz maźnięte Guerlain ze starej kolekcji fiolety - max 4-5 razy użyte Dior paleta 169 jasne fiolety -raz czy dwa razy użyte poza tym bronzer dla bladziochów Diora oraz podkład YSL ten w kremie Teint Mejeur czy jakos tak no 1 (zużycie ok 20-30%) ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Daj mi znać na kom,przesyłam PW
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.