![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumy, zapachy, kremy AVON i nietylko nowe i w bdb stanie !!! Mega paka by morelleWitam wszystkie Dziewczynki
![]() Postanowiłam zrobić również porządek z kosmetykami u mnie. Z racji tego, że nie mam gdzie już trzymać kosmetyków na mojej toaletce, a i wszystkie półki w łazience już pozajmowane proszę ...:::NIE PROPONUJCIE MI KOSMETYKÓW W ZAMIAN:::... Interesują mnie tylko ciuszki i dodatki. No chyba, że ktoś jest w posiadaniu prof. pędzli do makijażu, paletek pow. 8 kolorów lub też porządnego tuszu pogrubiającego rzęsy - czarnego ![]() ![]() WYMIANA str. 1 post #2, #6, #7 i #8 Moja wymianka ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14227207 Legenda: standardow0 szary - nie ma róż - rezerwacja Zapraszam ![]()
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2009-09-20 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]() ...:::PERFUMY:::...
Perfumy wszystkie są z Anglii, dłużej utrzymują się niż polski AVON Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Cynthia Rowley Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Reese Witherspoon Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Leci do Brazylijka ![]() Woda toaletowa Pur Blanca AVON Opakowanie: 30 ml, albo 50 ml - sama nie wiem ![]() Linia AVON: Pur Blanca Wersja limitowana, nowa, brak atomizera Leci do Brazylijka ![]() True Glow AVON Opakowanie: 50 ml Linia AVON: True Glow Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda toaletowa Be...Kissable AVON Opakowanie: 50 ml Linia AVON: Be kissable Zużycie 1/2 op. Leci do Inulinus ![]() Woda toaletowa Be...Sensual AVON Opakowanie: 50 ml Linia AVON: Be...Sensual Zużycie widoczne na zdjęciu Woda perfumowana Avon Shine AVON Opakowanie: 50 ml Linia AVON: Avon Shine Zużycie widoczne na zdjęciu Woda perfumowa Avon ... AVON Opakowanie: 50 ml Niestety nie pamiętam nazwy Woda jest miękką oliwką, wystarczy wstrząsnąć Zużycie widoczne na zdjęciu
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2009-09-21 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, zapachy, kremy AVON i nietylko nowe i w bdb stanie !!! Mega paka by m
Woda toaletowa Pur Blanca
AVON Opakowanie: 30 ml, albo 50 ml - sama nie wiem ![]() Linia AVON: Pur Blanca Wersja limitowana, nowa, brak atomizera cos u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy, zapachy, kremy AVON i nietylko nowe i w bdb stanie !!! Mega paka by m
coś u mnie za Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
toaletowa Petal by Cynthia Rowley
AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Cynthia Rowley Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon AVON Opakowanie: 30 ml Linia AVON: Reese Witherspoon Zużycie widoczne na zdjęciu - min. Woda toaletowa Pur Blanca AVON Opakowanie: 30 ml, albo 50 ml - sama nie wiem ![]() Linia AVON: Pur Blanca Wersja limitowana, nowa, brak atomizera cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() BALSAMY, SZAMPONY I KREMY
AVON Advance Techniques Dotleniająca kuracja do skóry głowy 150 ml Nowa AVON Naturals odświeżający szampon do włosów cienkich i przetłuszczających się Jaśmin i Trawa Cytrynowa 200ml. z kompleksem BioSeed - wyciągami roślinnymi o właściwościach odżywczych, kojących i ochronnych. Nowy Leci do basia.lex Avon- Tonik oczyszczający matujący 200 ml nowy AVON BALSAM OSŁABIAJĄCY ODRASTANIE WŁOSKÓW 250 ml nowy Szampon ADVANCE TECHNIQUES Volume & Texture Avon 250 ml Zwiększający objętość nowy Leci do basia.lex Balsam ujędrniający skin so soft AVON 250 ml nowy Balsam Nivea Summer Beauty Do średniej Karnacji 400ml Użyty raz - zużycie 0,1% Leci do basia.lex Avon - Skin So Soft - Satin Glow Daily Body Moisturiser - Rozświetlający balsam do ciała oraz brązujący 250 ml Do średniej karnacji Użyty ze dwa razy - zużycie 0,3 % Leci do basia.lex Avon - Naturals - Morela i słonecznik - Pachnąca mgiełka do ciała Super pachnie! Nowa Leci do boskadiablica ![]() Avon Solutions Body, Cellu - Glow Body Contouring Cream (Modelująco - opalający krem do ciała) Krem znakomicie modeluje ciało, ujędrnia i uelastycznia skórę. 200 ml Zużycie 3% Naturalny krem do twarzy AVON 200 ml Zużycie 10% Avon, Foot Works, One Step Pedicure (Krem do szybkiego pedikiuru) 100 ml Zużycie 10% Avon, Satin Glow Airbrush Spray (Spray opalający 'Satynowy połysk') Do średniej karnacji 150 ml Raz użyty, niestety moje zwierzaki zgubiły zakrętkę Avon - Solutions - Firm & sculpt - modelująco liftingujący krem do biustu 200 ml Zużycie 10%Leci do basia.lex Avon - Care - Winter Intensive Face Cream - ochronny krem na zimę z witaminami A i C 200 ml Zużycie 10%
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2009-09-22 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
cd...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ...:::Różności:::..
Opakowanie 10 par rzęs, skrzyżowane włoski - nowe kupione na all Czarna, plastykowa opaska na głowę z ząbkami Srebrna, szeroka opaska na głowę Różowy, włochaty piórnik lub kosmetyczka - mały - nowy Mały biało - różowy misio z napisem "Kocham Cię" - nowy
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2009-09-20 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Avon Solutions Body, Cellu - Glow Body Contouring Cream (Modelująco - opalający krem do ciała) Krem znakomicie modeluje ciało, ujędrnia i uelastycznia skórę. 200 ml
Nowy coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety...nie bardzo lubię perfum i pielęgnacji z avonu...
![]() gdybys miala jakies dokladki chetnie zajrze do Ciebie ![]() pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() podoba mi się u Ciebie dużo kosmetyków-znajdziesz coś u mnie za część z nich bądź wszystkie ![]() Woda toaletowa Petal by Cynthia Rowley Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon Woda toaletowa Be...Kissable Woda toaletowa Be...Sensual Balsam ujędrniający skin so soft AVON 250 ml nowy Avon - Naturals - Morela i słonecznik - Pachnąca mgiełka do ciała Avon - Care - Winter Intensive Face Cream - ochronny krem na zimę z witaminami A i C
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon
Woda toaletowa Be...Sensual Avon- Tonik oczyszczający matujący 200 ml Szampon ADVANCE TECHNIQUES Volume & Texture Avon 250 ml Opakowanie 10 par rzęs, skrzyżowane włoski - nowe kupione na all cos u mnie w watkach?
![]() |
#15 |
BAN stały
|
spodenki sa w stanie idealmnym przez to ze przeswietliłam zdjecia wyszly jakies sprane. Zdjecie dodam ci jutro jak wygladaja na mnie tyle ze sa na mnie nieco za duze bo ja nosze xxs. spodniczka jest na gorze tez gładka taka sama jak na dole z tylu nie ma zadnych kieszonek. Jest w stanie idealnym ja jej ani razu nie mialam na sobie(oprocz zdjecia oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
„Człowiek myśli, że ważne jest by mieć i nie wie, że ważniejsze jest by być”. Oscar Wilde "Prawdziwe szczęście niewiele kosztuje; jeśli jest drogie, niedobrego jest rodzaju". F.-R. Chateaubriand Edytowane przez morelle Czas edycji: 2009-09-20 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cos za
Woda toaletowa Be...Kissable Woda perfumowa Avon ... Niestety nie pamiętam nazwy (ta rozowa, dwufazowa) Balsam ujędrniający skin so soft AVON https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1253457862? Edytowane przez trynosz Czas edycji: 2009-09-20 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pędzelek jest ścięty, dokładnie taki jak na zdjęciach, jest malutki i śliczny
![]() EDM Natural - Lucent Powder jest w oryginalnym słoiczku z sitkiem, 5 ml = 1 g ![]() Co do pudru matującego, mogłabym zrobić Ci odsypkę Dry Flo - świetny do matowania, bezbarwny ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja za Cellu-Glow mogę oddać Baby Flata, odsypkę pudru matującego + 1 słoiczek minerałów
![]() wolisz Natural - lucent, czy Natural Reflections - Medium Bronzer - finishing powder? ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
Trelle morelle
Odpisane
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]()
up
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się
Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon za te 2 rzeczy mogę Ci oddać spódniczke... ewentualnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
hop
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za nowa torebke rozowa w rozowe kwiatusz oraz paint pot mac chcialabym
Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon Woda toaletowa Be...Sensual Avon- Tonik oczyszczający matujący 200 ml Szampon ADVANCE TECHNIQUES Volume & Texture Avon 250 ml Opakowanie 10 par rzęs, skrzyżowane włoski - nowe kupione na all True Glow AVON Opakowanie: 50 ml co ty na to?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Woda perfumowana In Bloom by Reese Witherspoon Balsam Nivea Summer Beauty Do średniej Karnacji 400ml Avon, Satin Glow Airbrush Spray (Spray opalający 'Satynowy połysk') Do średniej karnacji 150 ml ? Posiadam masę ciuszków w Twoim rozmiarze a także biżuterię i nową bieliznę. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2009-09-21 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Ale za to szukam perfumów i może bym coś dobrała, ale 1 to będzie za mało za spodnie. Ile byłabyś w stanie mi oddac
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.