|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienie perfumyNIEAKTUALNE - Trouble Boucheron 90/100 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7169-opis-Boucheron-Trouble-EDP.htm moim zdaniem zapach bardzo zblizony do Addicta, bardziej cielesny przez ambre (wymienię nawet na mniejsza pojemność) nieaktualne-lalesia - Theorema Esprit d'Ete 30/50 ml nieaktualne-forum gazeta - Shalimar EdP Guerlain, dekant 5 ml - Escada Collection, dekant 5 ml - Samsara EdP Guerlain, dekant 5 ml Wymienię najchetniej na Dune, Gucci by Gucci, Euphorię, Rush, Rush2, Allure, Allure Sensuelle, Dolce Vite, Le Feu Light Issey, Black Orchid Tom Ford, można mnie kusić innymi... ![]() Pozdrawiam Marika
Edytowane przez m23p31 Czas edycji: 2010-04-25 o 08:16 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie perfumy
coś u mnie za theoremkę?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Mam do oddania Gucci by Gucci (woda toaletowa 50 ml) - praktycznie nowiutkie (ze dwa razy psikane) - nieduany prezent. Interesują mnie podkłady/pudry Lancome, Clinique itp Zapraszam! |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
czy interesowałaby Cie wymiana za L lempickiej i Code? Zrobiłabym sobie z 20 ml odlewkę Trouble? Co Ty na to? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- nic nie znalazłam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właściwie, to tak w ciemno lepsza by była dla mnie mniejsza pojemność. Bo jak mi się nie spodoba???? No i od tematu odbiegłam Sumując Lolke I Code to raczej nie ale może np. chciałabyś My couture??
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-18 o 10:41 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, My Couture to nie mój klimat... te kwiaty ))Nie bedę wybredna przy wymianie Trouble, ale chciałabym toto przynajmniej nosić ) Marika
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
może chciałabyś - za Trouble Boucheron - Givenchy L'Interdit ,ok. 85 ml, to ten w nowym flakonie, tester, ale z koreczkiem, za to bez kartonika,
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-LInterdit.htm zapach śliczny, w starym stylu, ale nie żadna ramota, pachnie jak Pewex w najlepszych czasach (hehehe, są tu takie, co pamiętają tamte czasy
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Czy coś u mnie za któreś z :
- Trouble Boucheron 90/100 ml(ODLEWKA) - Theorema Esprit d'Ete 30/50 ml(ODLEWKA) - Shalimar EdP Guerlain, dekant 5 ml - Samsara EdP Guerlain, dekant 5 ml
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,Mariko
![]() A nie odlałabyś dla mnie za 5mlPoisona tak z 7ml Trouble Boucheron ?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam,ale nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

me 

No i od tematu odbiegłam
Sumując
ale może np. chciałabyś My couture??
))