|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Lancome, NYX, Vichy, EDM, pędzle, biochemia, minerały i inne
Witam!
![]() Nazbierało mi się trochę rzeczy do wymiany, w większości nowe lub prawie nieużywane. (O datę ważności proszę pytać, bo nie wypisywałam, nie zawsze ją znam, wtedy bierzecie na własną odpowiedzialność). Preferuję większe wymianki, ale i te małe przemyślę. Proszę pytać. ![]() Wish lista w poście czwartym. Ważne: przesyłki wysyłam max 2x w tygodniu, nie częściej. Tylko przesyłka rejestrowana. Wizażanki z mniej niż 15 przekupkami lub negatywami wysyłają pierwsze. kolor zielony - rezerwacja kolor szary - wymienione KOLORÓWKA, PIELĘGNACJA, PĘDZLE I INNE ![]() zdjęcie 1:
zdjęcie 2:
zdjęcie 3:
zdjęcie 4:
zdjęcie 5:
zdjęcie 6:
zdjęcie 7:
zdjęcie 8:
zdjęcie 9:
zdjęcie 10:
CD w drugim poście...
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-26 o 17:14 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lancome, NYX, Vichy, EDM, pędzle, biochemia, minerały i inne
BIOCHEMIA:
Dry-Flo, ważność do 12/2010 (ilość: dużo Jedwab - proszek, ważność do 06/2010 (ilość: z 2g zostało ok 1-1,5g) MINERAŁY: EVERYDAY MINERALS: róż Wake Up Call - BIG 8g - NOWY (nadal zaklejony) cień "12:01" AM - MINI 2,5g - parę razy użyty cień Cotton Tale - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) P-o-n-y cień Greeting Card - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) P-o-n-y cień Hoppity Hop Hop - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) P-o-n-y róż Everyday Bronzer - sample 1g - raz użyty korektor Lavender - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) Basiulek korektor Pearl Beige - sample 1g - zostało 3/4 Basiulek podkład Beige Neutral Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) P-o-n-y podkład Sunkissed Fair Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) P-o-n-y podkład Fair Neutral Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) Basiulek podkład Ivory Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) Basiulek podkład Fawn Intensive - sample 1g - zostało 3/4Basiulek podkład Sweet Almond Intensive - sample 1g - raz użyte, praktycznie pełen P-o-n-y podkład Golden Fair Intensive - sample 1g - została połowa P-o-n-y podkład Light Semi Matte - sample 1g - raz użyty, praktycznie pełen słoiczek P-o-n-y BARE KISS: podkład Chardonnay podkład Amber podkład Chenin wszystko próbki w oryginalnych fiolkach, tylko sprawdzane kolory JOPPA: (sample) puder Sheer (ze dwa razy użyty) - w słoiczku cień Dusk (nieużywany) - przesypany do słoiczka cień Lizzie (nieużywany) - przesypany do słoiczka Pink Lemonade (nieużywane) - przesypany do słoiczka EARTHEN GLOW: podkład Jill - sampel - została połowa PAINT COSMETICS: (nowe sample w woreczkach) cień Malignity Rouge puder (podkład?) Medium cień Halistone cień Orangeade Zapraszam do wymiany!!
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-26 o 17:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: Everyday Minerals Natural LipGloss - pomadka/błyszczyk do ust EDM, odcień Vanille eau de toilette - Zestaw Nivea Visage Young - podkład mineralny sampelek - jakiś jasny? |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
WISH LISTA:
Przede wszystkim Flat Top! Skośny pędzel do różu Zapachy (nie odlewki) Książki (lista na http://ksiazkownia.wordpress.com/) Ale przyjmę również i inne propozycje. ;-) Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-20 o 11:31 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie duzo rzeczy
![]() znajdziesz cos u mnie ??
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
*La Roche-Posay Effaclar - łagodny żel oczyszczający
*Pedzel do podkładu/korektora *Aplikatory do cieni *Róż Wake Up Call - BIG 8g *Vichy Lipo-metric - wyszczuplający żel rzeźbiący sylwetkę *Sól do kąpieli, 50g, nowa, zapach różany Znajdziesz coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-01-19 o 23:17 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
aplikatory inglot zel wyszczuplajacy vichy opakowanie na karty clinique?
|
|
#8 | |||
|
Konto usunięte
|
Jestem zainteresowana tym:
1) CLINIQUE - supermoisture makeup - 04 2) GOSH - velvet touch foundation primer 3) krem do twarzy the Body shop na noc z jojoba Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-19 o 23:49 |
|||
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko wolne
))moge wybierac??^^ ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- najchetniej bym ci ukradla wszystkie blyszczyki i szminki szczegolnie edm. winogronowy , smacersa oraz glitter nastepnie BIG rozyk ![]() korektor Lavender - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) korektor Pearl Beige - sample 1g - zostało 3/4 podkład Beige Neutral Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Sunkissed Fair Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Fair Neutral Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Sweet Almond Intensive - sample 1g - raz użyte, praktycznie pełen i teraz pytanko : gdzie moge znalezc swatche cień Dusk (nieużywany) - przesypany do słoiczka cień Lizzie (nieużywany) - przesypany do słoiczka Pink Lemonade (nieużywane) - przesypany do słoiczka cień Halistone cień Orangeade cień Malignity Rouge oraz czy mozesz mi powiedziec czy te podklady z bare minerals sa dla jasnych karancji czyciemnych ?? ![]() jak widzisz prawie watek chcialabym ci zabrac ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- i jeszcze sie zapytam czy nie masz chocby malych sampelkow ktorych z cieni zamieszczonych na tym zdj. : http://1.bp.blogspot.com/_KVRgkO_C8f...-eyshadows.jpg ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- i jeszcze jedno czy ten roz lancome jest bardzo ciemny?? nigdzie swatchynie moge znalezc
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-01-20 o 00:20 |
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Konto usunięte
|
To po kolei.
Cytat:
Rezerwuję w takim razie. ![]() Cytat:
cień Dusk - http://i683.photobucket.com/albums/v...a/DSCN7802.jpg cień Lizzie - jeszcze szukam, możesz sama ewentualnie przejrzeć ten album: http://s683.photobucket.com/albums/v...neralne/Joppa/ (haslo: mineraly) oraz ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307029&page=2 róż Pink Lemonade - http://i683.photobucket.com/albums/v...paReSwatch.jpg Paint Cosmetics - sample w woreczkach cień Halistone cień Orangeade cień Malignity Rouge Przejrzyj ten wątek, powinny się jakieś zdjęcia pojawić: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ighlight=paint Podkłady z Bare Kiss są tak na oko do jasnej/średniej karnacji. (W dwóch fiolkach jest połowa proszku, w jednym 3/4 - tak nasypali ).Cytat:
Cytat:
Powiedz mi, jakiej pojemności jest krem The Body Shop z Jojobą? Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-20 o 01:11 |
||||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
podkład Ivory Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Fawn Intensive - sample 1g - zostało 3/4 podkład Light Semi Matte - sample 1g - raz użyty, praktycznie pełen słoiczek # Bioderma Sebium 5ml - 2szt La Roche-Posay Effaclar - łagodny żel oczyszczający - NOWY 15ml (ważny do 02/2011) # Pacynki z Inglota - NOWE # Coastal Scents Kabuki - pędzel kabuki - NOWY # Coastal Scents - pędzel do podkładu/korektora - NOWY
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() Mam mnóstwo kosmetyków poza watkiem Bo mój watek jest dosyc skromny powiedz czego potrzebujesz to poszukam![]() Moge zaoferowac Ci wiele odlewek perfum ![]() A u Ciebie podoba mi sie: Essence Mineral Powder Blush - mineralny róż do policzków, odcień: 04 best friends (raz użyty) Vanille eau de toilette - waniliowa woda toaletowa (nowa) Zestaw Nivea Visage Young - żel do mycia twarzy wash off! oraz krem + podkład be beautiful! super na prezent, nieotwarte, zaklejone pudełko! NOWE!!
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekoladka bourjois 'Człowiek jeden na stu' 'Drań na kanapie' 16. Masło do ciała tutti frutti Cytat:
Na pewno książek (lista na http://ksiazkownia.wordpress.com w dziale Must Have + sporo innych niewypisanych). A z kosmetyków to hmm... trudno powiedzieć. Na pewno też zapachy, ale za odlewkami nie przepadam. Może masz do zaoferowania jakiś zapach w oryginalnej buteleczce (nie musi być pełna oczywiście)?edit: Zajrzałam do Twojego wątku i zainteresowała mnie Sephora Wanilia i Pomarańcza EDT. ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- dodałam do opisów niektórych kosmetyków parę szczegółów oraz parę zasady Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-20 o 11:09 |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana w sumie to najbardziej interesuje mnie Nivea a za nia nie oddam Sephory
![]() A masz cos poza watkiem??? |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się mnóstwo rzeczy, może coś wyszukasz u mnie?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz cos u mnie za cosik np za mineralków parę
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
- Bamboo YR zostalo ok 25-30% z butelki 125ml
Zainteresowały mnie te rzeczy (w tej kolejności): -Esprit Celebration ubytek widoczny na zdjęciu; -Bell Satin Matte Mousse- 01 Natural; zużycie: tylko testowany; -Dermacol Correct Clinical Make-up- 4; zużycie: tylko testowany; -ekstrakt z mango; -glinka biała amazońska- użyta raz w niewielkiej ilości; ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
The Body Shop - korektor # 04 ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-20 o 14:42 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za porcelanowe pojemniczki ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() przesylki nie sa szczegolnie drogie jesli dzis bedzie aljaka to sie spytam ilezaplacila za przesylke - on mi wyslala cala kupe mineralkow
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50-100 gr (malutka) - 9,30 zł 100-350 gr -15,30 zł 350-500 gr - 20,60 zł 500 - 1000 gr - 34,60 zł. dane z ub.r. ale chyba wiele się nie zmieniło
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kroliczku
)
|
|
#23 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nic niestety.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
po obiadku sie zglosze i moze uda nam sie jakos w takim razie dogadac
![]() p.s jedynie co sie pozmienialo to dostalam dzis paczunie od innej wizazanki i w gratisie dostalam bigga wake up call wiec biga mozesz oddac komus innemu ) ale prosze zebys napisala cos o rozyku lancome
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem co Ci napisać, bo dostałam go w prezencie i użyłam ze dwa razy, bo jest bardzo ciemny i do mojej jasnej karnacji nie pasuje.
Leżał tak sobie parę miesięcy, aż w końcu postanowiłam się go pozbyć.
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-01-20 o 17:05 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Bell już wymieniony, zapomniałam zaktualizować listę
Ale wszystko inne z chęcią oddam ; ) Zainteresowało mnie: podkład Fair Neutral Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Ivory Intensive - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) podkład Fawn Intensive - sample 1g - zostało 3/4 korektor Lavender - sample 1g - NOWY (nadal zaklejony) korektor Pearl Beige - sample 1g - zostało 3/4 oraz porcelanowe pojemniczki Jak byś widziała wymiankę? Może byś coś sobie u mnie dobrała? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
jak jest ciemny to odpada bo ja tez blada
![]() do tego rozu - mialam plany na inne zastosowanie ![]() ![]() p.s pytalam Cie w nocy pewnie nie zauwazylas czy masz moze jakies sampleki do oddania z tych cieni co w linku kilka postow wyzej
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz co, chyba tak średnio Ci się opłaca ta wymiana ze mną.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie place duzo za przesylke, ale to zalezy od ciebie
![]() przyjme z checia jak najwiecej sampli a nawet Bigow byle nie ciemnych ![]() kremik ma 50ml
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.