|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Studia na UP w Krakowie!
Witam!
Jestem ze Skoczowa i chciałabym od października zacząć studia na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie. Postanowiłam napisać na forum, ponieważ może są osoby z moich okolic (Cieszyn, Bielsko-Biała...), które również maja w planach ta uczelnie, a nie mają w Krakowie większych znajomości ![]() Ja sama w zeszłym roku szukałam czegoś na wynajem(pokoju) i wiem jak z tym jest ciężko, poza tym same ceny za taki pokój są czasem przerażające ;P a wiadomo samemu jest ciężej przenieść się do innego miasta i warto mieć jakąś znajomą osobę ![]() Dlatego jeśli jest ktoś taki i chciałby porozmawiać o tym i owym, to ja bardzo chętnie ![]() Również kieruję to ogłoszenie do innych osób które chcą bądź już studiują w pięknym Krakowie i może tez nie koniecznie na tej samej uczelni. Może i to troszkę dziwne ogłoszenie , ale nigdy nie wiadomo co z takiego wyniknie ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Studia na UP w Krakowie!
Cytat:
![]() Powodzenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.