|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
brzydkie nogi - jak temu zaradzić? :(słuchajcie, mam taki problem
moje nogi są ładne.. w spodniach, rajstopach - wszyscy je chwalą. bo nie widzą ich bez :/ przez to, że kiedyś szybko schudłam, nogi mam strasznie niejędrne, za dużo skóry - wyglądają jak u staruszki ćwiczę na steperze od 3 tygodni - zawsze trochę to pomoże, bo chyba tłuszcz w mięśnie zamieni? a tłuszczu na nogach mam sporo jak jeszcze mogłabym wpłynąć na wygląd nóg? czy bieganie może mogłoby pomóc mi? czy jest szansa poprawić ich wygląd do lata? są moim ogromnym problemem, więc bardzo proszę o pomoc ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brzydkie nogi - jak temu zaradzić? :(
po 1. tłuszcz się nie zamienia w mięśnie, z lekcji biologii powinnaś wiedzieć, że to dwie różne tkanki, ćwiczenia powinny pomóc na ujędrnienie, dodaj masaże i się poprawi...
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślisz więc, że np pilates, który jak najbardziej ujędrnia, pomóc powinien? a jakieś wklepywanie kremów ujędrniających czy to w ogóle coś daje? chodzi mi oczywiście o stosowanie jako wspomagacz a nie jako jedyny sposób na zmianę nóg
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Myśle, że taki balsam ujedrniający jak najbardziej się przyda - zam fakt, że będziesz go wmasowywać dobrze zrobi na Twoje nogi
dodałabym też ćw. siłowe, może basen?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, balsam przy okazji masaż
![]() a pilates to fajne ćwiczenia
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
masaż szorstką gąbką np. Syrena (jest w Rossmanie)
+ dieta bogata w warzywa i owoce+ wodaaaaaa. ruch na świeżym powietrzu w każdej postaci, głównie rower, skakanka. Bieganie nie ujędrnia... ale o tym słyszy się różne opinie.aerobik ujędrnia - sprawdziłam na sobie. POWODZENIA stan nóg napewno się poprawi
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
brałam to za pewnik dziękuję bardzo za rady
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
![]() Według mnie ujędrnia, przynajmniej w moim przypadku tak było. (Choć pewnie każda forma sportu będzie na to dobrze wpływać)
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

moje nogi są ładne.. w spodniach, rajstopach - wszyscy je chwalą. bo nie widzą ich bez :/ przez to, że kiedyś szybko schudłam, nogi mam strasznie niejędrne, za dużo skóry - wyglądają jak u staruszki 

myślisz więc, że np pilates, który jak najbardziej ujędrnia, pomóc powinien? a jakieś wklepywanie kremów ujędrniających czy to w ogóle coś daje? chodzi mi oczywiście o stosowanie jako wspomagacz a nie jako jedyny sposób na zmianę nóg
masz prawo wiedzieć co jesz.