|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wiosenna zmiana!
hej!mam taka prośbe a mianowicie chciałam zmienić kolor włosów lecz nie wiem na jaki. zastanawiam sie nad jasnym blondem lub nad brązem lecz chyba jestem zbyt blada na brąz. chciałabym ogólnie zmienić makijaż i fryzurkę
bardzo was proszę o wszelkie porady. z góry dziękuję pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wiosenna zmiana!
hej agulla
a jestes sklonna sciac wloski? bo chyba fajnie by Ci bylo w takim wystrzepionym bobie mala wariacja w sam raz na wiosne. a kolor to moze ktorys z blondow
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
wolałabym nie zmieniać długości bo już trochę zapuszczam włosy. poniżej zamieszczam jeszcze inne zdjęcia.kolor na zdjeciach wydaje się trochę ciemniejszy aniżeli jest naprawde
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
proponowała bym jednak obciąć włosy chciaz do szyji, a jesli nie to zrób sobie prostą grzywke i może kilka refleksów w bardzo jasnym blądzie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie poznałabym jeszcze jakieś opinie. głownie zależy mi na zmianie koloru tylko nie wiem czy jaśniejszy czy ciemniejszy.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
A mi się wydaję,że skoro na tych dwóch pozostałych Zdjęciach masz ciemniejszy kolor.. niz w rzeczywistości. to może własnie pociemnić włosy tym blondem;> Oczywiście nie za ciemno ;p Ale Blond ma wiele ładnych efektów w ciemniejszej postaci
Musialabym pobuszować w kolorach aby Ci pokazać ale mniej więcej idąc do fryzjerki czy do sklepu wiadomo :P A co do długości.. wydaje mi się że długich masz dziewczęcą buźkę na pierwszym zdjeciu z drugiej serii widać troszkę jakbys mogła wyglądać w włosach lekko za ramiona i osobiście wybieram dłuższe z grzyweczką spieta;D Może jestem młoda i dlatego tak oceniam;D Ale jak Ty czujesz się najlepiej?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ja wycieniowalabym wlosy na calej dlugosci i tyle
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.