![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() (¯`·.ღ Ostatni wątek - Oddam wszystkO ღ.·´¯)
nieaktualny
Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-17 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (¯`·.ღ Ostatni wątek - Oddam wszystkO ღ.·´¯)
Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-02 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sukienki :
1. Orsay Niebieska r. 38 dł. całkowita 85cm(od ramienia) brak wad stan idealny 4. Biała tunika (bez paska) 38r. 85cm dł. całkowita (od ramienia) brak wad stan idealny. 6. Siwa sportowa Denim r.Uni brak wad stan idealny. 7. Nowa H&M rozpruta podszewka. r.38 8. Jeansowa mini. r.40 9. Siwa elegancka r.38 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-05 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sweterki:
1. Golf na krótki rękaw r.38 3. Kamizelka next r.38 4. Zielony sweterek r.M/L >pasiak nie ma ! 6. Koszulka atmosphere r.Uni 7. Zip Tuniko sukienka r. XL ale ja nosiłam z paskiem i było okej czasem podwijałam rekawki (zawssze mozna zwęzic u krawcowej) bluza z guzikami stan 5+ r. S bluza KSIĘŻNICZKA stan 4 r. M Zip tunika stan 5 r. uni Nowa sexy koszula nocna r. S Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-17 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Koszule:
* w kolorowe konie stan 5 * paskowa kolorowa stan 5 * śliska stan 5- * AMISU stan 4+ * niebieska stan 4+ * granatowa stan 4+ * fioletowa stan 5- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
T-shirty:
* kanarkowa stan 5+ * H&M żółta stan 5 * CROOP rozdarta pacha na szwie (trzeba zszyc) * zielony long stan 5- * next stan 4+ * prety girl lekkie zmechacenie pod pacha * trzy na jedno ramie Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-05 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
T-shirty:
* różowa z wklejanka stan 4+ * zielona stan 4+ *niebieska RESERVED r. M stan 4+ * PUDROWY TOP R.38 *ŻÓŁTY TOP ODKRYTE PLECY R.36 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-02 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bluzki:
* NOWY atmosphere nietoperz * NOWA biała * lejąca stan 5 * beżowa stan 4+ * biała stan 4+ * czarna z nietoperowymi rekawami stan 4+ * niebieska stan 4+ * siwa stan 5+ * brązowa stan 4- Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Marynarki:
* w krateczkę stan 5- * zamszowa stan 5- (czekoladowa) Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-03 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bluzy:
* zamszowa z nr. stan 5- * jeansowa stan 5- * żółta (ma maleńkie dziurki) stan 4- * polarowa stan 5 * siwa stan 5 * błękitna stan 4- * zamszowa stan 5 * czerwona stan 4+ Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bluzy:
* zamszowa stan 5- * polarowa stan 5- * zamszowa stan 4+ * różowa stan 4+ * czerwona stan 4+ * zamszowa stan 5- * polarowa stan 5- * polarowa z kapturem stan 4- * polarowa stan 5- * zamszowa stan 5- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Spodnie:
~ rureczki jasne r.38 (zszyte w jednym miejscu w kroku nie widać przy chodzeniu) wymiary: tam gdzie pasek 40cm pupa 48cm dł. nogawki od kroku 80cm szer. nogawki na dole 18cm ~ czarne rurki biodrówki są sprane i nie maja guzika mają ale luzem ![]() oddam za drobiazg r.38 ~ rybaczki(biodrówki) w paski stan b.dobre r.38 ~ jasne jeansy r. 40 stan dobry szer. (tam gdzie pasek) 43cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 19cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 22cm ~ bojówki stan. dobry r. 40 szer. (tam gdzie pasek) 44cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 27cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 49cm dł. całkowita 61cm ~ Jeansy bez kieszeni Stan dobry r. 40 szer. (tam gdzie pasek) 41cm stan z przodu (mierzony od zszycia w kroku) 21cm stan z tyłu (mierzony od zszycia w kroku) 30cm szer. w najszerszym miejscu pupa-biodra 50cm dł. całkowita 95cm szer. nogawki na dole 23cm ~ Lateksowe spodnie stan dobry (pupa lekko pozdzierana) r.40 ~Czarne sztruksy z wysokim stanem r.40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Spodnie:
~ "fishbone" r.38 stan 6- (nigdy nie noszone ale kombinowałam przy guziku bo nie mogłam się zmieścić ![]() tam gdzie pasek 40cm stan z przodu 18cm pupa 47cm dł. całkowita 99cm szer. nogawki na dole 14cm ~ zwiewne spodnie na lato w mega grochy r.uni stan 5- (mają łatke ledwo widoczną) ~ spodnie dresowe 3/4 r.M/L stan 5 ~ satynowe brązowe r.40 ~ legi 3/4 NOWE! ~ legi teranova granat stan 4 ~spodenki męskie sliskie stan 4 ~ granatowe spodenki męskie stan 5- Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-03 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kurtki:
* zimowa ( ma rozcięcie na rękawie) stan 5- * płaszczyk (uszkodzony pasek od wewnątrz) stan 5- Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-16 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bielizna:
* NOWE (chwile noszone po domu przymierzane więc są otwarte) komixy r.uni kosztowały 89.00 * koszula stan 5- * kąpielówki męskie stan 5+ * staniki: *strój kapielowy różowy prawie nowy ![]() *MEEGA Kwiatowe rajstopy H&M r. uni den 40 (tylko przymierzone do sesji) kosztowały 79zl * strój kąpielowy H&M stan jak widać za drobiazg Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-02 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
* 3 paski
* złotawa torba z dżetami (popsuty zamek) * beżowa 1. Lakier brokatowy czerwony do paznokci 100% (tylko sprawdzany kolor) 2.Planet Spa jedwab do włosów 100% NOWY! NIE MA 3. Nivea Young 80% 4.Dezodorant talkowy do stóp 95% 5. Życie podziemne mężczyzn. POLECAM ! 6. Guziczki z każdego koloru po 10szt. NOWE! 7.NOWY pasek w talie ~ srebrny łańcuszek lecz przerwany
~ srebrny pierścionek ~ pozłacany łańcuszek i wisior ~ posrebrzany łańcuszek ~ kolczyk do pępka (bez kulki) ~ wisior na telefon ~ posrebrzane kolczyki koła NOWE kolczyki z MUSZELEK ! Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-17 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Buty:
~ kozaczki brązowe zamszowe. stan b.dobry r.39 11cm koturna ~ Czarne czółenka. Stan dobry r.39 ~ NOWE !! saszki na wiosnę miałam na sobie raz razy do auta brązowe nie świecą się tak ~ szpilki kremowe r.38 mam podobne czarne ~ NOWE pomarańczowe r.39 (kolor jest mniej intensywny) miałam je raz do auta jednak nie mam z czym nosić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Buty:
~ Kozaczki Kowbojki. Stan dobry(ZDARTE CZUBKI)r.39 OCEPLANE ~ Czarne saszki. Stan dobry ( czubki mozna zapastować i smigać) r.39/40 -Pep 39r. Ślady uzytkowania widac na fotach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
fOr men: * śliska koszulka stan 5- od pachy do pachy 55cm dł. całkowita 75cm * koszula stan 5- od pachy do pachy 55cm dł. całkowita 75cm * granatowa stan 4- od pachy do pachy 57cm dł. całkowita 78cm * biała koszula stan 5 od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 76cm * bluzka stan 5- od pachy do pachy 52cm dł. całkowita 66cm rekaw od pachy 56cm * NOWA SMOG XXL od pachy do pachy 56cm dł. całkowita 75cm *REEBOK r.M stan 5+
praktycznie nowa ubrana z 3 razy dł. całkowita 68cm od pachy do pachy 52cm REZERWACJA miuriel87 Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-08-09 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
elektrOnika: * Motorolka stan wizualny idealny.Nie wiem co jej jest ale przestała ładować baterie i coś szwankuje baterie trzeba ładować w innym tel. *Sony ericson stan wizualny taki jak widać ... ogólnie to działa pamiętam że lekko dżojstyk szwankował i coś w głośniku chrapało :P brak ładowarki * Samsung. wizualny b.dobry. Ale pewnego dnia się wyłączył i juz nie chce się włączyć. * NOWE słuchawki do NOKI. *Łącze na podczerwień do komputera i telefonu. działa ![]() *Prostownica ogólnie działa. Chodź czasami cos tam w kablu nie styka nie wiem nie znam się może wystarczy tylko dokręcić śrubkę :P Biurko praktycznie nowe! oddam łatwo bo mi tylko zalega a szkoda wyrzucić ![]() Edytowane przez furtadOwa Czas edycji: 2010-07-21 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
mam zrąbany aparat z sony ericssona k510 i nie oddaje takiego różu jaki ma ta bluzka. bluzka ma taki róż jak na zdjeciu
![]() i jak też bym prosiła długość tuniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znalazłam nic za tunikę.
Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1278515056 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1278515056
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1278522748 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1278521041 ?? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.