|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pytanie co do ceny psychologii UG- wdzięczna za odpowiedź.
Witam,
mam pytanie na, które nie mogę nigdzie znaleźć odp. Pojechałabym do Gda, ale póki co nie mogę, a tel jest ciągle zajęty. Więc jedyna nadzieja w Was! Więc czy któraś może wie ile wynosi czesne za semestr na psychologii w UG? Dziękuję z góry, pozdrawiam V.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie co do ceny psychologii UG- wdzięczna za odpowiedź.
Cytat:
na stronie szkoły nie ma informacji?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Stronka UG beznadziejna i bardzo nieczytelna... ale z ciekawości, aby porównać z warszawskimi cenami sprawdziłam.
Info na rok 2010/2011, jeśli chodzi o opłaty za studia niestacjonarne, zarządzenie rektora UG w sprawie opłat za usługi edukacyjne zostanie podane do wiadomości publicznej w okolicach czerwca. Sprawdź sobie ceny z zeszłego roku - z reguły niewiele się zmieniają http://www.ug.edu.pl/pl/dz_org/prawo....09.oplaty.pdf
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Można też zapytać tu: http://forumrekrutacji.ug.gda.pl/index.php?board=1.0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak jak zwróciła już uwagę Coma_ strona UG jest mało przejrzysta i trudno odnaleźć, ale też jakoś w końcu znalazłam.
Więc wielkie dzięki za odp ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.