|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() liceum-inne miasto
Hej
![]() Mam problem.Nie wiecie może jak to jest z rekrutacją do liceum w innym mieście niż to w miejscu zamieszkania? Tzn chodzi mi o to, że chciałabym wybrac jedno liceum w innym mieście i nie w moim województwie i nie wiem jak to zrobic, bo chyba można tak ![]() Jest rekrutacja elektroniczna i w moim miescie dostajemy login i hasło do systemu obsługującego rekrutacje w obszarze wojewodztwa, a ja chce zlozyc do innego miasta, w ktorym tez jest rekrutacja elektroniczna i można się samemu zalogowac tylko nie wiem czy moge tak zrobic, bo normalnie moge wybrac 3 szkoły, a jak się zaloguje do dwoch systemow to troche chyba cos nie tak ![]() Błagam jak ktoś coś wie lub ma podobną sytuacje to napiszcie jak to zrobic, bo rekrutacja w moim miescie jest jakos po wolnym weekendzie, a ta w tym drugim mieście juz się zaczeła i logowac się moge tylko do piątku, a nie wiemk co zrobic i bardzo się zestresowałam tym wszystkim, bo zalezy mi na tej pierwszej szkole, a nie mam teraz kogo zapytac. No i wymyśliłam, ze zadzwonie do tej szkoły z innego miasta i spytam, ale jeśli coś wiedzie to proszę piszcie! P.S a może można złozyc do 3 szkol tu i do 3 w innym mieście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: liceum-inne miasto
Możesz złożyć do 3 szkoł w całej polce, nie 3 w każdym miescie
![]() A za moich czasów - 2 lata temu w rekrutacji elektronicznej byly szkoly z całej polski... A nie że jakas rekrutacja elektroniczna w miescie...
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: liceum-inne miasto
Ja składałam tez do 2 okręgów, zn dwa różne konta musiałam mieć elektroniczne. W każdym z tych obszarów możesz wybrać po 3 szkoły, czyli razem 6
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.