|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gry internetowe
Dział o grach,więc może i ja coś na ten temat? mam pytanie,czy grywacie może czasami w gry komputerowe? A jeśli tak, to w jakie? i czy dużo czasu spędzacie przy grach?,a przede wszystkim,czy sprawia Wam to frajdę, czy jest jakąś odskocznią od trosk dnia codziennego? Pozdrawiam i do usłyszenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gry internetowe
Hmm a nie bylo już podobnego tematu? Gry są w sumie fajnie odskocznią ale nie można przesadzać, ja czasami pykam w margonem dla zabicia czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No tak w darmowe też czasami grywam, ale te płatne bywają dużo ciekawsze
może to śmieszne,ale czasami jak chce się przejść na dalsze poziomy ,niestety trzeba zapłacić, a jeśli gra mnie wciąga,nie ma siły płacę i gram dalej.To znaczy płacę paysafecard, bo akurat mam, z tym, że trzeba ją od czasu do czasu doładowywać. Ale co tam, te parę groszy. A w Margonem kiedyś grałam,ale nie miałam cierpliwości i coś mi nie szło. Ostatnio pykam sobie na fejsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm a nie powinno być na odwrót? gry to jednak mimo wszyskto tylko odskocznia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
haha a ja z moim zaczęłam grać ostatnio w fireboy and watergirl, przeszliśmy 4 częśći (w jednej części jest gdzieś 30-40 rund)... piąta część,to jakaś istna masakra....grafika fatalna itp. A jak nam się teraz nudzimy,to tom= szukamy czegoś dla dwóch graczy, np. siatkówka żelków, bilard, walka psa z kotem
![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=709566 wszystkowątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767918 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=662603 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809267 dla dzieci i mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właśnie o to chodzi, aby zapomnieć o tym co nas gnębi na co dzień. I takie gry pozwalają to zrobić. Ale to też jest w pewnym sensie nałóg, ale jaki miły
![]() dobrze,gdy się gra w darmówki, ale nieraz i tak bywa, że trzeba coś tam sobie wykupić, ale jak ma się czym - np psc,to gra się dalej, zresztą zbyt wiele się na tym nie traci, a człowieka uspokaja. To każdy chyba przyzna.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Gry są wprawdzie fajne ale mimo wszystko to tylko rozrywka trzeba o tym pamietać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Toteż właśnie chodzi o tę rozrywkę o której jest mowa od pierwszego postu, bo jakie jest życie każdy wie, uczestnicząc w nim także - no ale może nie wszyscy miewają problemów,jak większość, dlatego , grę uważają za stratę czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Pewnie, każdy ma swoj sposób na relaks, ja zawsze staram się znalesc złoty środek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja również lubię sobie zagrać w jakąs gierkę. Ot tak dla radochy i wyluzowania się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Simsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Racja, Simsy są "niezniszczalne" i można w nie grać bez końca ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
The Sims to bezapelacyjnie ogromny hit, chociaż ja niestety zatrzymałem się na klasycznej pierwszej części, a każda kolejna jakoś mi nie podeszła za specjalnie. W ogóle jakoś ostatnio przerzuciłem się bardziej na gierki online i przykładowo aktualnie gram w Rising Cities. Głównym zadaniem jest tutaj oczywiście maksymalna rozbudowa miasta. Trzeba jednak przyznać, że gra wciąga i pochłania dość dużą ilość czasu
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-30 o 21:06 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Mnie ostatnio wciągnęła 25airports, coś dla fanów lotnictwa. Ogólnie symulacja lotniska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.