|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
sukienka tulipan dla jabłka
hej wszystkim
![]() Jestem tu nowa więc jeśli strzelę jakąś gafę to wybaczcie mam pytanie do bardziej doświadczonych w modzie koleżanek![]() Ostatnio zobaczyłam piękną sukienkę o kroju tulipan( koleżanka kupiła ![]() tyle , że ona ma figurę idealną a ja mam tą wątpliwą przyjemność posiadania figury jabłko tzn brak talii mam ładny biust i szczczupłe nogi lubie chodzic w krótkich sukienkach. Kiedyś uważałam że lużne ubrania są dla mnie dobre ale lepiej mi w dopasowanych , bo te lużne jeszcze bardziej mnie poszerzają |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka tulipan dla jabłka
Witam!
![]() Oj napewno nie jesteś taka gruba jak myślisz ![]() Ja wiem o tym coś więcej..zresztą sama zobacz;p Nie wiem czy to sukienka tulipan ale tak się prezentuje na mojej grubszej figurze;p |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ze jakiej?
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Takiej.Wiem , że te nogi nie najlepije wyglądają no ale cóż. A ta sukienka to tulipan?;p
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propo tego tulipana dla Ciebie to myślę , że pasowałby Ci! A talia to nie taki problem. Dasz pasek , taki szerszy i będzie wyglądało jakbyś ją miała , naprawdę..
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
szkoda gadac ale chyba każdy ma jakies kompleksy ![]() to mówisz że by pasowała więc jak kiedys jakas fajna znajdziesz do daj mi znać )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

mam ładny biust i szczczupłe nogi lubie chodzic w krótkich sukienkach. Kiedyś uważałam że lużne ubrania są dla mnie dobre ale lepiej mi w dopasowanych , bo te lużne jeszcze bardziej mnie poszerzają