![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Avon, AA, Joko - do twarzy, kolorówka -ZOBACZ!
Wymienię na
- szampon Fructis lub inny fajny - cokolwiek, co mnie zaciekawi....... Dax Cosmetics - Perfecta - No Problem Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny i przebarwienia skóry gruszka+potas+mikroperły matujące Antybakteryjny krem matujący z gruszka, potasem i perłami matującymi, który: - znacznie przyspiesza gojenie wyprysków, - hamuje powstawanie nowych wykwitów,- odblokowuje pory i zmniejsza ich widoczność, - redukuje widoczność blizn i przebarwień potrądzikowych, - długotrwale matuje i nawilża, - doskonale wygładza, - chroni przed promieniami UVA/UVB. Pojemność: 50 ml / niewielkie zużycie rzędu ok 5ml, cena sklepowa 15-16 zł Data ważności: 05.2011 Joko Virtual Mascara Lash Explosion Max Volume & Extra Curl. - tylko jak dodatek do innego kosmetyku! Super podkręca rzęsy oraz je pogrubia dając efekt objętości rzęs. Nie skleja ich, idealnie rozdziela. Cena sklepowa ok 12 zł / 10ml Data ważności: 12.2010 Próbki kremów: L`oreal, Garnier, Soraya, Oriflame, Eris... (kremy do twarzy, podkłady, antytrądzikowe, szampony, balsam antycellulitowy - saszetki 1-2ml) Dax Cosmetics - Perfecta - No Problem! - Antytrądzikowa maseczka głęboko oczyszczająca gruszka+krzem+glinka termalna - idealnie oczyszcza skórę - wysusza wypryski - odblokowuje pory i zmniejsza ich widoczność - matuje skórę na wiele godzin - intensywnie nawilża Pojemność: tuba 60ml / zużycie rzędu ok 40 ml, tak więc w tubie pozostało ok 20 -25 ml Data ważności: 07.2010 Edytowane przez magnoliada Czas edycji: 2010-04-23 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon, AA, Joko - do twarzy, kolorówka -ZOBACZ!
cos u mnie za
Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż AA Efekt Matujący. Joko Virtual Mascara Lash Explosion Max Volume & Extra Curl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
coś u mnie za: Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż AA Efekt Matujący. Joko Virtual Mascara Lash Explosion Max Volume & Extra Curl. Ew. jakieś próbki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Avon, Planet Spa, Greek Seas, Peel-off Mask with Algae Extracts (Odświeżająca maseczka peel-off do twarzy 'Greckie Morza') Odświeża, oczyszcza, przywraca skórze równowagę, zmniejsza widoczność porów. Cena katalogowa 25zł / 75ml Data ważności: 12 m-cy od momentu otwarcia ???
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dokładka: /wszystkie kosmetyki posiadają aktualną datę ważności/
Ziaja Nuno antybakteryjny peeling enzymatyczny - 60 ml. Użyty 2 razy. Dove krem brązujący do twarzy ciemna karnacja - 50 ml. Użyty 2-3 razy. AA Matujący podkład kryjący, bezzapachowy, do cery wrażliwej/alergicznej. Odcień 1 - kość słoniowa (w rzeczywistości nie jest wcale taki jasny, nadaje się do lekko opalonej cery, dla mnie był ciut za ciemny) - 30 ml. Zużyte ok 2/3, czyli zostaje ok. 10 ml. UWAGA: chętnie wymienię kilka kosmetyków za jednym razem, za ciuch, książkę lub inne kosmetyki (balsamy, szampony, kolorówkę) Edytowane przez magnoliada Czas edycji: 2010-01-21 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hm, daj mi się jeszcze troszkę zastanowić
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dokładka:
Dove krem brązujący do twarzy ciemna karnacja - 50 ml. Użyty 2-3 razy. AA Matujący podkład kryjący, bezzapachowy, do cery wrażliwej/alergicznej. Odcień 1 - kość słoniowa (w rzeczywistości nie jest wcale taki jasny, nadaje się do lekko opalonej cery, dla mnie był ciut za ciemny) - 30 ml. Zużyte ok 2/3, czyli zostaje ok. 10 ml. Próbki kremów: L`oreal, Garnier, Oriflame, Vichy, Eris... (kremy do twarzy, podkłady, antytrądzikowe, szampony, balsam antycellulitowy - saszetki 1-2ml) Próbki perfum: 1ml Oriflame: MOON - LIFE CIRCLE - MissO Club Prive -ASCENDANT - Sensoria - Eclat Sport (men) .
![]() ![]() ![]() Edytowane przez magnoliada Czas edycji: 2010-04-23 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz u mnie coś jeszcze za:
Ziaja Nuno antybakteryjny peeling enzymatyczny Dax Cosmetics - Perfecta - No Problem Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny i przebarwienia skóry gruszka+potas+mikroperły matujące ? ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Kolastyny i Welli na razie nie mogę oferować, bo są w trakcie negocjacji, nie wiem co wyjdzie z tego ![]() Kolczyki nie są srebrne - to co srebrne to napisałam przy przedmiocie. Hean dostepny. ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Ok, rezerwuję. W najbliższym czasie już nic nie będę dokładała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nic chyba że masz coś ciekawego poza wątkiem
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16730958koraliki, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19817599 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15288899kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380958 książki m/showthread.php?t=383400dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za:
Ziaja Nuno antybakteryjny peeling enzymatyczny - 60 ml. Użyty 2 razyDax Cosmetics - Perfecta - No Problem! - Antytrądzikowa maseczka głęboko oczyszczająca gruszka+krzem+glinka termalna Pojemność: tuba 60ml / zużycie rzędu ok 40 ml, tak więc w tubie pozostało ok 20 -25 ml Data ważności: 07.2010?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, jakie masz probki z YR?
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- wzielabym, peeling, maseczke daxa w tubce, Dax Cosmetics - Perfecta czysta cera - beauty mask - maseczka peel-off, antybakteryjna. w saszetce, probki 3,4,5,8 i 2x podwojne probki soraya cell co ty na TO? ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Tak ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ok, dorzuce lakier a moglaby prosic jescze o probki: loreal derma genesis i vichy (granotwoa)? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- ps. o ktory lakier ci chodzi? (bo polaczylas nazwe jednego z kolorem drugiego , i juz sie pogubilam ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż AA Efekt Matujący.
Idealna do cery tłustej i mieszanej. Rezultaty: Skóra wygładzona, o matowym wykończeniu. Bardziej trwały makijaż. kompleks DryMatt matuje skórę witamina B3 - reguluje proces produkcji sebum ekstrakt z aloesu - uelastycznia i nawilża Twoją skórę alantoina i d-pantenol - łagodzą podrażnienia Testowana dermatologicznie na osobach z chorobami alergicznymi skóry. Nie zawiera barwników, pH neutralne dla skóry. Cena sklepowa: 21zł / 30ml Data ważności: 11.2011 Avon, Planet Spa, Greek Seas, Peel-off Mask with Algae Extracts (Odświeżająca maseczka peel-off do twarzy 'Greckie Morza') Odświeża, oczyszcza, przywraca skórze równowagę, zmniejsza widoczność porów. Cena katalogowa 25zł / 75ml Data ważności: 12 m-cy od momentu otwarcia to by mnie interesowalo, za kosmetyki do wlosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
jak promyczek słońca....
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
korektora nie uzywam niestety. jestem za wymiana lakier na maseczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cus u nas za
Joko Virtual Mascara Lash Explosion Max Volume & Extra Curl. Super podkręca rzęsy oraz je pogrubia dając efekt objętości rzęs. Nie skleja ich, idealnie rozdziela. AA Matujący podkład kryjący, bezzapachowy, do cery wrażliwej/alergicznej. Odcień 1 - kość słoniowa (w rzeczywistości nie jest wcale taki jasny, nadaje się do lekko opalonej cery, dla mnie był ciut za ciemny) - 30 ml. Zużyte ok 2/3, czyli zostaje ok. 10 ml.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
To co by mi pasowało to:
Dax Cosmetics - Perfecta - No Problem Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny i przebarwienia skóry gruszka+potas+mikroperły matujące Antybakteryjny krem matujący z gruszka, potasem i perłami matującymi, który: - znacznie przyspiesza gojenie wyprysków, - hamuje powstawanie nowych wykwitów,- odblokowuje pory i zmniejsza ich widoczność, - redukuje widoczność blizn i przebarwień potrądzikowych, - długotrwale matuje i nawilża, - doskonale wygładza, - chroni przed promieniami UVA/UVB. dało by tak radę ![]() Pojemność: 50 ml / niewielkie zużycie rzędu ok 5ml, cena sklepowa 14 zł Data ważności: 05.2011
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.