|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przyjmą mnie z zachowaniem nagannym?
W tym semestrze wyszło mi zachowanie naganne z opuszczonych nie usprawiedliwionych godzin zebrało mi się tyle pkt minusowych że wyszło mi zachowanie naganne. Obecnie jestem w 1kl LO o profilu wojskowym, oceny mam w miarę dobre i spokojnie otrzymam promocje do klasy 2.
Jeśli mam promocje do następnej klasy pomimo zachowania nagannego, przyjmą mnie do LO zaocznego? Wychowawca tłumaczył, że raz zachowanie naganne może być i otrzymuje się promocje za drugim razem już nie. Przyjmą mnie? najlepiej chyba zagadać jakoś do dyrektora szkoły i jakoś wyjaśnić to, prawda? Bo tak się składa że przeprowadzać się prawdopodobnie będę (ok. 300km dalej od obecnego lo także nie ma mowy z dojazdem i zostaniem tam). Ponadto moje nieusprawiedliwione godziny były spowodowane sytuacją w domu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Przyjmą mnie z zachowaniem nagannym?
Cytat:
![]() mogą Cię nie rpzyjąć, zależy jakie mają wymogi, standardy etc. Fakt, w większości szkół możesz zdać z nagannym raz a następnym razem już zostajesz rok niżej i tyle. i oceny tu nie mają nic do rzeczy. Ta nowa szkoła dostanie i oceny i zachowanie więc najpierw może niech twoja mama czy tata zadzwoni do tej szkoły i zapyta czy Cię przyjmą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może autorka miała właśnie problem z zachowaniem rodziców..To, że nie każdy chce się uzewnętrzniać na forum nie znaczy, że jest leniem.
http://www.youtube.com/watch?v=7UeH0...-03%20Odsapnij Na poprawę humoru ![]() Skoro można usuwać płody bo nie są jeszcze dziećmi to dlaczego nie można "usuwać" trzylatków? Przecież oni też nie są jeszcze dorośli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.