|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Płukanka a odżywki
Witajcie wizażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płukanka a odżywki
Cytat:
Co do rozczesywania włosów, powiem Ci, że ostatnio dziewczyny pzrekonały mnie do olejowania włosów (nasmarować włosy oliwą z oliwek, lub olej kokosowy czy migdałowy - jaki masz - nałożyć czepek by nie pobrudzić nic i tak zostawić na noc a rano spłukać.. Ja już nie muszę uzywac odżywek, a i włosy są mi wdzięczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ten szampon to chyba dobry pomysł ale czy działa tak samo mocno jak płukanka?? z niej jestem bardzo zadowolona mam sliczny kolor blond. Olejku próbowałam tez czasami ale jednak używam czasem prostownicy no i sam fakt rozjaśniania włosów je trochę niszczy więc odżywka odbudowująca wydaje mi się niezbędna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy działa tak mocno jak płukanka, bo płukanki nie stosowałam natomiast szamponu używam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2010-12-07 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To nie szkodzi że uzywasz tego wszystkiego,błędem byłoby gdybyś uzywała płukanki a nie odzywiała bo płukanka mocno wysusza włosy,wiec kolejnosc tez jest dobra,silikony zawarte w odżywce chronia włos przed płukanką,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.