|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krzywe oczy?
Mam problem poniewaz moje oczy sa krzywe...prawe jest lekko wyżej a lewe niżej tak samo z kanalikami łzowymi. Strasznie to widac.
Jak makijażem moge to zatuszowac chociaz trochu.?? I wiem ze nie ten wąte ale czy okulista lub plastyk cos by poradził zeby wyglądały normalnie?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe oczy?
Mam tak samo ; d w dodatku kiedys mialam zeza teraz jak jestem zmeczona to oko nadal mi lekko ucieka ;( milam przez to straszne kompleksy w skzole mi wszyscy dokuczali jakas masakra... Sama niewiem jak zatuszowac , moim jak narazie jednym sposobem jest grzywka opadajaca na lewe oko , w ten sposob to jakos tuszuje ale jesli chodzi o makijaz to tez bym potrzebowala jakiejs porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak tez mam grzywke na to oko.
Ogolnie oczy sa drowne ale powieka dolna i górna jakos je krzywi. Zez tez mam lekki ale na jedno oko do góry. Nie chce do końca zycia miec krzywych oczu. W zdjeciach i na filmach widac przez co unikam jakis fotek nawet z klasą. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- nie drowne tylko rożne* ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- rowne a nie rożne boze co ja pisze*
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no ja tez mam na jedno oko , i tez unikam zdjec z klasa ... jakas masakra ; d tez jakos na jednym mam opadajaca powieke a na drugim nie tak dziwnie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A mogłabys dac zdjec swoich oczu?
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Ciekawe czy takie coś da sie wyleczyc bo np zeza moja koleznka miała usuwanego operacyjne na książeczke zdrowia bo ma 15 lat ale za takie cos pewnie sie płaci... \a byłas może z tym u lekarza?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To co nikt nie potrafiłby zrobic takiego makijażu?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
no ja mialam leczonego operacyjnie (laserem)i wlasnie teraz tak mam ze czasem widac a czesem nie ; d niewiem od czego to zalezy ale np. gdy jestem zmeczona to czesciej mi ucieka ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lasd;18870304]A mogłabys dac zdjec swoich oczu?[COLOR="Silver"]
no okej jakies zrobie bo chyba z dwoma naraz nie mam ( przez grzywke ;p) ale zrobie ; ) na tym chyba za duzo nie widac zeza ; d wspana dzisiaj jestem to troche lepiej to wyglada ale moze zauwazysz to ze jedno jest wyzej :d wiem , wiem ;p mowi ze ' wyspana a cienie pod oczami na pol metra :d ale to rodzinne ;p a dasz swoje ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Kobieto u ciebie nie widac ze masz nizej za to u mnie tak.
Ale ide do okulisty aby wszytsko naprawic... A tego zeza miałas robionego w ramach NFZ czy musiałas płacic z własnej kieszeni? A moje zdjecie jest straszne ale dam:P
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,oczy z całą pewnością można trochę wymodelować.
Słyszałam o kantoplastyce i blefaroplastyce. Podobno zapewniają świetne efekty. http://www.chirurgia-plastyczna.tv/z...epharoplastyka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
ale u ciebie nie widze zeza ; )
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja tez. Bałabym sie ze moge jeszcze gorzej wygladac. Bo zawsze jest ryzyko
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.