|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Suszarka :)
Zamierzam kupić nową suszarkę...
![]() ![]() Żeby była dobra i w miarę niedroga... tzn w przyzwoitej cenie ![]() Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale włoski suszę codziennie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Suszarka :)
A ta suszarka ma być z bajerami typu dyfuzor, pomiar temperatury itp ?
![]() Jezeli, jak sama mówisz, używasz suszarki często.. to nie ma co się, że tak powiem, szczypać ![]() ![]() 9 lat temu kupilam sobie suszarke Brauna, pamietam droga byla (w jej cenie moglabym mieć ze 3 "marketowe") ale do dzisiaj sluzy, bezblednie. No i najlepiej, żeby miała przynajmniej 2 stopnie regulacji nawiewu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokładnie popieram to mowi xanka!!!
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dzięki Xanka
![]() A czy Twoja suszarka jest z dyfuzorem ?? Bo sie zastanawiam czy taką chcę czy nie taką.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak, moja jest z dyfuzorem, ale bardzo rzadko z niego korzystam. Ten moj ma takie dluzsze te.. no.. "patyczki" , wiesz o co chodzi?
![]() ![]() Teraz wlosy mi urosly (mam prawie do ramion, tak do konca szyi), dlatego uzywam go sporadycznie ale czasem sobie pomasuje tym glowe ![]() udanych zakupow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.