|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Modelinowe biżuteryjne coś
Chciałam pokazać tutaj moje "dzieła" , bo mam zamiar kiedyś tam sprzedawać właśnie biżuterię z modeliny i nie wiem, czy ktoś chciałby to w ogóle kupić. Liczę na waszą pomoc i uwagi.
Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Modelinowe biżuteryjne coś
mi podoba się jedynie broszka(?) na pierwszym zdjęciu. niestety kolczyki zupełnie nieprzypadły mi do gustu przez wystającą żyłkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
modelinki sympatyczne ale kolczyki na żyłce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam szpilki. zrobiłam jeszcze wkrętki, ale nie wiem.. pewnie też nieestetyczne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się, kolczyki koniecznie na szpilkach. Ale broszka jest, moim zdaniem, śliczna - choć zdjęcia przy dziennym świetle pewnie lepiej pokazałyby, jakie ma faktycznie kolory
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ta pierwsza broszka coś pięknego ;D
Ja już od jakiegoś czasu bawię się modeliną ale nie mogę jakoś rozgryźć różyczek... Zawsze wychodzą krzywe i kończy sie na tym że rzucam całe fimo w kąt wściekła bo nic nie wychodzi. Co do tych żyłek to faktycznie kiepski pomysł ![]() Szpilki już lepiej, ale czasami wychodzi dosc drogo niestety. Te w empiku jak dla mnie najlepsze bo są równiótkie i nic sie z nimi złego nie dzieje. Ale ostatnio zaczłęłam sama z drutu robić szpilki. Jest o wiele taniej tylko czasami trzeba się nagimnastykować ze szczypcami :P
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
po dłuższym czasie dodaję nowe "dzieła"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.