|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dość... Dziwne?
Hej. Przeglądałam sobie kolonie i trafiłam na stronę Travelandii (www.travelandia.pl) i patrzę... A tam numery gg do konsultantów takie same jak na stronie steja.pl. Do tego podobna grafika...
Czy to nie dziwne? Może wiecie czemu tak jest? Edytowane przez Chouettee Czas edycji: 2010-05-06 o 21:20 Powód: błędy ort :) |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dość... Dziwne?
Bo Travelandia to pośrednik?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Aa... Nie wiedziałam. To nie ważne w sumie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
A mnie to jakoś nie dziwi , skoro traveliada współpracuje ze steją , to co w tym takiego dziwnego ??
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
To nawet nie pośrednik, tylko ta sama firma, mająca lokalizację w tym samym miejscu przy ul. Wielkopolska 77
44-335 Jastrzębie Zdrój. a dlaczego tak jest - no cóż, co dwie głowy to nie jedna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.