Bułgaria, Słoneczny Brzeg oświadczyny - dobry pomysł? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-22, 19:15   #1
martin921
Przyczajenie

Bułgaria, Słoneczny Brzeg oświadczyny - dobry pomysł?

Witam ponownie,
Przed chwilą zdążyłem napisać temat o pierścionku zaręczynowym, teraz czas na temat o miejscu zaręczyn. Bardzo przepraszam za ilość tematów, mam nadzieję że administracja zrozumie, że stres, nerwy i chęć dopięcia wszystkiego na ostatni guzik sprawia że tak dużo piszę.

Wyjeżdzamy za 2 tygodnie z dziewczyną, z którą jestem 4 lata, na pierwsze nasze wakację za granicę, dokładnie do Słonecznego Brzegu w Bułgarii. Planuje tam zaręczyny. Jesteśmy raczej osobami skromnymi, które nie lubią jakiś niepotrzebnych fajerwerków, więc myślałem o zaręczynach w jakimś romantycznym miejscu gdzie będziemy tylko my we dwoje. Znam swoją dziewczynę i wiem, że np w restauracji przy dużej ilości osób, czy w srodku miasta, czułaby się nieswojo, dlatego poszukuję pomysłu skromnego ... lecz romantycznego.

Czy ktoś z Państwa był w Słonecznym Brzegu i może polecić jakieś romantyczne miejsce w okolicy? Ewentualnie gdzieś gdzie łatwo dojechać autem (może wtedy bym wypożczył jakiś samochód). Co polecacie na taką okazję, szampan, zachód słońca? A może lepiej pokombinować coś na miejscu, u Nas w kraju? Jesteśmy zakochani w Kołobrzegu, byliśmy tam na pierwszych wspólnych wakacjach, które Nas bardzo połączyły, dziewczyna jest bardzo romantyczna i sentymentalna, w związku z czym bardzo miło wspomina to miasto i od tamtego wyjazdu, raz w roku musimy pojechać do Kołobrzegu. Jednak wydaje mi się, że magia nowego miejsca też jest fajna.

Bardzo proszę o porady, podpowiedzi, każda odpowiedź jest dla mnie bardzo cenna, chcę żeby ten dzień nie był zwykłym dniem.

Bardzo dziękuje, pozdrawiam.
martin921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-23, 11:59   #2
Orange2
Raczkowanie

Dot.: Bułgaria, Słoneczny Brzeg oświadczyny - dobry pomysł?

Im więcej będziesz planował i kombinował tym mniej Ci wyjdzie

Jeżeli chcesz to zrobić w Bułgarii - zrób, jeżeli w Kołobrzegu - też ok.
Musisz wczuć się w dziewczynę i pomyśleć, co by się jej mogło bardziej spodobać
Orange2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-23, 12:44   #3
kiciun
Rozeznanie

I Bułgaria i Kołobrzeg jest ok. Jeśli się kochacie to wszędzie będzie cudownie

Mój TŻ oświadczył się gdy siedzieliśmy nad brzegiem jeziora otoczonego lasem, oczywiście bez żadnych świadków. Miejsce było mi dobrze znane i lubiane, gdyż są to moje okolice i też dzięki temu czułam się tam bardzo dobrze, najważniejsze, że jest tam zacisznie i ładnie. Było uroczo, romantycznie, potem posiedzieliśmy do zachodu słońca wpatrzeni w taflę jeziora, przespacerowaliśmy się i wróciliśmy do domu moim zdaniem nie ma co się tak spinać. TŻ miał ze sobą białe winko.
kiciun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-23, 18:46   #4
martin921
Przyczajenie

Macie rację, powinienem podejść do tematu trochę bardziej na spokojnie. Nie jest to matura, egzamin na prawo jazdy, obrona na studiach czy rozmowa o pracę, żeby się denerwować. Zaplanowałem, że też zrobię wszystko na spokojnie, we dwójkę, bez dodatkowych fajerwerków - szampan, romantyczne miejsce, a dopiero następnego dnia wybierzemy się do restauracji i spędzimy bardziej "kameralnie" ten dzień.
martin921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-24, 12:37   #5
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

bez względu na to, czy zdecydujesz się na bułgarię, czy na kołobrzeg to nie kombinuj za dużo.
Będąc w Bułgarii może po prostu miej ze sobą pierścionek kiedy pojedziecie na jakąś wycieczkę, czy wieczorny spacer po plaży. Stwierdzisz, że to TEN moment i tyle..
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-25, 17:48   #6
smerfetk_a
Żona Gargamel

Słoneczny Brzeg to jedna wielka imprezownia, w nocy łążą po mieście i restauracjach setki nawalonych ludzi Jeśli chcesz intymności to np. musiałbyś ją zabrać na długiii spacer po plaży poza centrum i tam zapytać

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości