|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bułgaria, Słoneczny Brzeg oświadczyny - dobry pomysł?
Witam ponownie,
Przed chwilą zdążyłem napisać temat o pierścionku zaręczynowym, teraz czas na temat o miejscu zaręczyn. Bardzo przepraszam za ilość tematów, mam nadzieję że administracja zrozumie, że stres, nerwy i chęć dopięcia wszystkiego na ostatni guzik sprawia że tak dużo piszę. Wyjeżdzamy za 2 tygodnie z dziewczyną, z którą jestem 4 lata, na pierwsze nasze wakację za granicę, dokładnie do Słonecznego Brzegu w Bułgarii. Planuje tam zaręczyny. Jesteśmy raczej osobami skromnymi, które nie lubią jakiś niepotrzebnych fajerwerków, więc myślałem o zaręczynach w jakimś romantycznym miejscu gdzie będziemy tylko my we dwoje. Znam swoją dziewczynę i wiem, że np w restauracji przy dużej ilości osób, czy w srodku miasta, czułaby się nieswojo, dlatego poszukuję pomysłu skromnego ... lecz romantycznego. Czy ktoś z Państwa był w Słonecznym Brzegu i może polecić jakieś romantyczne miejsce w okolicy? Ewentualnie gdzieś gdzie łatwo dojechać autem (może wtedy bym wypożczył jakiś samochód). Co polecacie na taką okazję, szampan, zachód słońca? A może lepiej pokombinować coś na miejscu, u Nas w kraju? Jesteśmy zakochani w Kołobrzegu, byliśmy tam na pierwszych wspólnych wakacjach, które Nas bardzo połączyły, dziewczyna jest bardzo romantyczna i sentymentalna, w związku z czym bardzo miło wspomina to miasto i od tamtego wyjazdu, raz w roku musimy pojechać do Kołobrzegu. Jednak wydaje mi się, że magia nowego miejsca też jest fajna. Bardzo proszę o porady, podpowiedzi, każda odpowiedź jest dla mnie bardzo cenna, chcę żeby ten dzień nie był zwykłym dniem. Bardzo dziękuje, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bułgaria, Słoneczny Brzeg oświadczyny - dobry pomysł?
Im więcej będziesz planował i kombinował tym mniej Ci wyjdzie
![]() Jeżeli chcesz to zrobić w Bułgarii - zrób, jeżeli w Kołobrzegu - też ok. Musisz wczuć się w dziewczynę i pomyśleć, co by się jej mogło bardziej spodobać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
I Bułgaria i Kołobrzeg jest ok. Jeśli się kochacie to wszędzie będzie cudownie
![]() Mój TŻ oświadczył się gdy siedzieliśmy nad brzegiem jeziora otoczonego lasem, oczywiście bez żadnych świadków. Miejsce było mi dobrze znane i lubiane, gdyż są to moje okolice i też dzięki temu czułam się tam bardzo dobrze, najważniejsze, że jest tam zacisznie i ładnie. Było uroczo, romantycznie, potem posiedzieliśmy do zachodu słońca wpatrzeni w taflę jeziora, przespacerowaliśmy się i wróciliśmy do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Macie rację, powinienem podejść do tematu trochę bardziej na spokojnie. Nie jest to matura, egzamin na prawo jazdy, obrona na studiach czy rozmowa o pracę, żeby się denerwować. Zaplanowałem, że też zrobię wszystko na spokojnie, we dwójkę, bez dodatkowych fajerwerków - szampan, romantyczne miejsce, a dopiero następnego dnia wybierzemy się do restauracji i spędzimy bardziej "kameralnie" ten dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ReklaMO(D)żerca.
|
bez względu na to, czy zdecydujesz się na bułgarię, czy na kołobrzeg to nie kombinuj za dużo.
Będąc w Bułgarii może po prostu miej ze sobą pierścionek kiedy pojedziecie na jakąś wycieczkę, czy wieczorny spacer po plaży. Stwierdzisz, że to TEN moment i tyle.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Żona Gargamel
|
Słoneczny Brzeg to jedna wielka imprezownia, w nocy łążą po mieście i restauracjach setki nawalonych ludzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.