![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
on oszukuje czy ja już trace zmysly???
Jestem Majka, mam 21 lat. Od ponad roku spotykam sie z facetem starszym o prawie 20 lat. Od miesiąca "niby" razem mieszkamy... Pierwsze starał sie o moje względy przez pół roku, później wyszło na jaw ze ma dziecko..., tłumaczył się że zona odeszła jak córeczka miała 2 latka i ze jest z nią sam..., ale potem okazało się ze jednak jest żona i kolejna 2 dzieci. Przepraszał, tłumaczył ze jest w trakcie rozwodu, że wszystko dla mnie zmieni..., że ich małżeństwo istniało tylko ze względu na dzieci. Przebaczylam choc codziennie zastanawiam się nad tym co robie..., moze dalej mnie oszukuje, może ta kobieta go kocha i cierpi prze ze mnie. Jest mi ciężko, sama mam córeczke z nieudanego związku, ma 2 latka. Chce stabilizacji i szczęścia. Przy nim jestem szczęśliwa..., od kiedy zamieszkał z nami, tylko od dwóch tygodni mówi ze ma ojca w szpitalu, wstaje rano koło 6 i jedzie niby do szpitala, wraca po 2, 3 godzinach. popołudniu koło 16 jedzie znowu i wraca o 22... Tłumaczy się ze rano zawozi mame do szpitala a wieczorem ją odbiera, ze z ojcem jest zle, tylko że rozmawiałam 2 dni temu z jego córka, powiedziała mi ze tata pracuje na noc do jakiegoś czasu..., ale pytana czy tata jest z mamą mówi ze nie i ze tylko sie kłócą jak się spotkają, próbowałam z nim o tym porozmawiać, tłumaczy sie ze córka jest w "głupim" wieku i ze nie moze się pogodzic z tym ze nie jest z jej matka. Ale mi sie wydaje ze mam z nią dobry kontakt. boje się ze on znowu oszukuje, ze ja postępuje źle, że ta miłość nie ma szans... a co jesli on prowadzi podwójne życie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: on oszukuje czy ja już trace zmysly???
Ale CO przebaczyłaś??? Zeiązałaś się z żonatym, dzieciatym facetm, 20 lat starszym, który łapie cię na banalne teksty o tym, że "już się rozwodzi", "żona nie rozumie", " są tylko dla dzieci"- to z kolei banał nad banały, a ty łykasz te teksty jak młody pelikan ryby.
"Chce stabilizacji i szczęścia. Przy nim jestem szczęśliwa..., od kiedy zamieszkał z nami, "- szybko wpuściłaś do domu żonatego, obarczonego dziećmi faceta. Chcesz stabilizjacji z kimś takim??? Nie żaruj proszę. Oczywiście, że pan wali cię w rogi aż miło i zyje na dwa domy. Ty dajesz mu seks i młode ciało, zona z 2 dzieci- to jego rodzina. Poza tym gdy nawet się rozwiedzie, to i tak będzie musiał łożyć na 2 dzieci alimenty/ Przy taki zachowaniu pamiętaj może o zabezpieczeniu, by nie okazało się, że trafi się dziecko nr 2, a pan zniknie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno ,bierz nogi za pas i stwórz sobie i dziecku normalny stabilny dom bez jakis krętaczy na boku.
Niech przeprowadzi rozwod i przyniesie w zebach dowód na to a potem mozesz sie zastanawiac nad sensem tego związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Alez po zachowaniu faceta widać,że żadnego rozwodu nie będzie. dobrze jeśli dziewczyna uchroni się przed kolejną ciążą z żonatym facetem. Raz się sparzyła i jak można tak bardzo nie wyciągnąć z tego żadnego związku, a wdepnąć w związek z żonatym i zamieszkać z kimś takim. Dla mnie to utrata instynktu samozachowawczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niby taka z nim jesteś szczęśliwa a mu nie ufasz? nie wierzysz, że ma ojca w szpitalu i na spytki jego córkę bierzesz? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Właściwie nie wiem co napisać. Facet karmi Cię najbardziej banalnymi kłamstwami, a Ty wszystko gładko łykasz, bo chcesz szczęścia
![]() Masz córkę, choćby dla jej dobra przemyśl w co się pakujesz. Ten Wasz "związek" to porażka. PS: Nawet jeśli masz dobre relacje z córką tego faceta to nie powinnaś wypytywać jej o takie sprawy.Ona jest dzieckiem i powinna być jak najdalej od małżeńskich problemów swojego ojca,bo pewnie i tak bardzo cierpi. Jak mogłaś być tak gruboskórna i nie pomyśleć o tym ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bo jest na tym etapie, kiedy z mózgu nie korzysta. Też nie pojmuję, jak można w takie rzeczy wypytywać córkę żonkosia i na dodatek być tak naiwną i wierzyć, że z kimś takim osiągnie szczęście i stabilizację!!! Facet kręci aż miło, wtyka jej banały (ciągle nie mogę się nadziwić, że są dziewczyny, które takie teksty biorą za prawdę!!!), a ona o szczęściu roi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
To normalne ze kazda z nas pragnie w zyciu szczescia i stabilizacji Bardzo czesto staramy sie byc szczesliwe ''na sile'' i pakujemy sie w zwiazki ktore teoretycznie nie maja szans przetrwac Moim zdaniem szkoda czasu Zwlaszcza na cos co zamiast Cie cieszyc przysparza tylko niepewnosci w zyciu pozbawionym poczucia bezpieczenstwa ktore jest niezwykle istotne zwlaszcza dla kobiety w ''twoim stanie'' Dziewczyny to normalne ze Majka nie wie co ma robic sa rozne sytuacje nie upierajmy sie przy utartych stereotypach Podobno nadzieja umiera ostatnia i nie mozemy jej nikomu odbierac Malenka ty i tylko ty wiesz jak dokladnie jest miedzy wami i tylko ty mozesz podjacdecyzje o ewentualnym odejsciu nikt inny Znajdz w sobie sile ktora Ci w tym pomorze Szczera rozmowa, odejscie badz hmm przyszlosc u boku mezczyzny ktoremu nie ufasz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Oszukuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ten facet to zwykły krętacz. Nie przyznał się od razu, że ma dzieci - więc jak można przypuszczać, że poważnie podchodzi do tematu nowego związku. Wciska kity młodej dziewczynie, która mimo nieudanego związku, tak naprawdę ma niewielkie doświadczenie życiowe.
Od czegoś takiego należy uciekać jak najszybciej, bo będzie tragedia ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziękuje za odpowiedzi. Może rzeczywiście jestem złą osobą... Dla wielu z was zniszczyłam kogoś związek, choć tak szczerze nie czuję tego. Moze się pogubiłam, a może jestem naiwna. Nie mi oceniać. Nie mam sił żeby skończyć to wszystko. Boje sie że z nim stracę to co może było najważniejsze w całym życiu... że nikomu już nie zaufam i nikogo tak nie pokocham. Może dla was to jest śmieszne i żałosne, próbuje się postawić w sytuacji jego zony..., ale nic to nie daje. Może dlatego że jej nie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś jeszcze w takim wieku, że masz szanse poznać niejednego faceta bez obciążeń, który będzie chciał się związać na poważnie. Co do tego obecnego pana lat 40 - znam b. podobną historię, która nie zakończyła się dobrze - ale decyzja należy do Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kolezanka byla z facetem 20 lat starszym od niej W pewnym momencie postanowila to zakonczyc bo nie widziala sensu W konsekwencji wyszlo tak ze wszystkim znajomym powiedzial ze to on ja zostawil i laczyl ich tylko seks
![]() Siostra jest ze starszym facetem i rowniez ma zamiar go zostawic nie jest z nim szczesliwa marnuje przy nim swoja mlodosc Chodzi o to ze w zaleznosci od wieku mamy inne potrzeby i rozne problemy i ciezko nam jest je pogodzic i zrozumiec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Problem w tym,że trafiłaś na nieodpowiedniego gościa.Sam fakt,że Cię okłamuje zle o nim świadczy i zle rokuje na przyszłość.Kto wie jakie jeszcze "rewelacje" ma w zanadrzu i o ilu sprawach jeszcze nie wiesz.Nie daj sie zwieść i nie pozwól na to,aby ktoś Cię wykorzystywał. Nie szukaj miłości tam,gdzie jej nie ma.Lepiej zakończyć taki związek niż wpakować się w jeszcze większe kłopoty.Młoda Jesteś.Całe życie przed Tobą.Wyplącz się z tego związku i zajmij sobą i dzieckiem...
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie mówi, że jesteś złą osobą, ale zwyczajnie bezmyślnie weszłaś w związek z krętaczem. Facet JEST żonaty, rozód jest palcem po wodzie pisany, wciska ci głodne kawałki, w ktore wierzysz.
Na dodatek marzy ci się szczęście i stabilizacja, ale do związku wybrałaś bezsensownego, zakłamanego faceta. Raz się sparzyłaś, masz z nieudanego związku dziecko, uwazaj, żebyś nie została z drugim i dalej sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Proste?
"Zaznać paru chwil słodyczy, z tortu szczęścia choćby okruch zjeść, zaznać paru chwil słodyczy i nie przyzwyczajać się." Edytowane przez karolinkamalinka Czas edycji: 2010-03-12 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coż, najbardziej mnie dziwi fakt, że jak postawiony pod ścianą przyznawał się do jednego dziecka, to o dwójce kolejnych dzieci zapomniał...
![]() Liczył, że się nie dowiesz? Miał w planach dematerializację tych dzieci, czy jeszcze coś innego? Zrobisz jak zechcesz. Jednakże pokuszę się o podsumowanie moich przemyśleń: związałaś sie ze starym dziadem, który zataił przed Tobą skromny fakt, że ma troje dzieci i żonę na stanie. Oczywiście zapewne też nie wspomniał o wizji alimentów na całą wesołą gromadkę, której to pieniądze jak najbardziej się należą... Sprawdź, czy o Tobie pamięta jak Ciebie nie widzi ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
e?
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Co do pieniędzy to rożnie... raczej nie narzeka na ich brak. Ma zespół muzyczny wiec pracuje zazwyczaj w weekendy. Lecz nie zaprzeczam ze juz mu sie zdarzyło pozyczac odemnie pieniadze
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- [QUOTE=dzustam;17898768]Coż, najbardziej mnie dziwi fakt, że jak postawiony pod ścianą przyznawał się do jednego dziecka, to o dwójce kolejnych dzieci zapomniał... ![]() Tak na prawde to kiedy dowiedziałam sie o pozostałej dwójce to się ich wyparł. Powiedział ze kiedy poznał swoja zone to była juz w ciązy, i ze najstarsze dziecko nie jest jego. Później urodzi ła im się córka... ( ta niby jego) i na końcu ona go "zdradziła" i tu jest kolejne nie jego dziecko. Dziś sama w to nie wierze.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jesteś w GÓWNIE, tylko jeszcze nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo.... wiesz, już nawet nie jest mi ciebie żal i tego, co czeka cię przy żonatym "szczęściu", w końcu każdy jest kowalem swojego losu. Raz sparzyłaś się i masz dziecko, któe wychowujesz sama, teraz związałaś się ze factem, który "zapomniał", że społodził 3 dzieci....
Radosnego piperzenia sobie życia w wieku 21 lat....bo że je przy nim spieprzysz, nie mam żadnych wątpliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
:p
Edytowane przez B-52 Czas edycji: 2010-09-08 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Cytat:
uwierz w siebie zasługujesz na prawdziwą miłość, jesteś młoda zasługujesz na to, nie krzywdz siebie i swojego dziecka on kłamie to jak może kochać siedzi tyle godz w szpitalu akurat- a może wybierz się raz z nim ( lub za nim) do tego szpitala, ciekawe co wymyśli aby tylko nie jechać masz swoje mieszkanie on pomieszkuje u ciebie czy ty u niego, wywal go ze swojego życia
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
jakie niektóre kobiety są naiwne..
czy naprawde w tym wieku Ci to potrzebne? znalazłaś starego grzyba, który nie dość, że Cie okłamuje, to ma 3 dzieci, żonę. bierze rozwód? a jego żona o tym wie? przecież widać na odległość, że to wszytko ściema. moim zdaniem, jak nie jest u Ciebie, to jest u żony i prowadzi sielanke, nie ma go u żony, jest u Ciebie, a jej mówi, że wyjeżdża grać z zespołem za miasto i wróci za dwa dni. sorry, ale jesteś po prostu głupia. znajdź sobie szczęście przy boku WOLNEGO faceta, bo też dzięki takim jak Ty rozpadają się małżeństwa z długim stażem. (przepraszam, ale musiałam)
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. Edytowane przez 0nasty0 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Spoko, i jeszcze rzucasz dziadkowi kieszonkowe...
![]() Nie mam nic do dodania. Twoje życie, Twój cyrk i podstarzała małpa ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.