|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
tania klawiatura
skopałam klawiature w domu i chcialabym dostac jakas tania w sklepie typu Media Markt. Orietuje sie ktos w jakich cenach moge dostac i gdzie najlepiej kupic?
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: tania klawiatura
Od 20 do 50 zł. Powinny być w każdym większym sklepie tego typu.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że koło 20 zł dostaniesz na pewno. Jak nie w media markt to w jakimś sklepie komputerowym
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja myśle ze i do 15 zł by sie znalazło, jeżeli oczywiście nie zalezy Ci na na jakiś dodatkowych bajerach
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio widziałam w MM za 10 zł ;]
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
w Media Mark napewno znajdziez taką w granicach 20 zł
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Ja bym poleciła obejrzeć ofertę IBOX, porządne, wytrwałe
klawiatury, a te prostsze modele też dostaniesz w cenie takiej jak 'klawiatury marketowe.http://www.radar.pl/KLAWIATURA-I-BOX...LACK-40669045/ http://www.radar.pl/KLAWIATURA-I-BOX...LACK-40656494/ http://www.radar.pl/KLAWIATURA-I-BOX...LACK-40656869/ Z pewnością o wiele, wiele lepsze, ładniej się prezentują i posłużą Ci na dłużej Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-04-29 o 10:20 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
Cytat:
no ja mam własnie tę klawiaturę Mercury- czarna, przewodową ![]() ![]() ![]() Póki co jestem zadowolona, bo nie ma żadnych kwiatków i chodzi jak należy (mam ją już kilka miesięcy) poza tym- ma "niskie klawisze"co pozwala na ciche korzystanie a nie jak walenie młotem o biurko ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
hihihi mam podobnie :P
Matriska, zatem ta klawiatura będzie idealna dla ciebie- pisząc jeszcze muchę usłyszysz ;P |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
Pewnie tak, ale gdybym miała kupić to jednak zastanowiłabym się też nad "NAUTILUS 2"- ciekawa stylistyka, połączenie kolorów czarnego ze srebrnym dla mnie sprawia wrażenie elegancji
i pasowałaby do reszty kompa. Oprócz walorów estetycznych posiada podkładkę pod nadgarstki- co jest niemalże zbawiniem dla mnie (dużo piszę), a czasem ręce ledwo wytrzymują
Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-05-04 o 12:47 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A może widziałyście gdzieś klawiaturę białą, z niskimi klawiszami? Żeby podczas pisania nie wydobywał sie ten odgłos tuptających na obcasach krasnoludków...
W jakim sklepie, jakiej firmy i za ile takiej szukać? |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, szczerze to nie bardzo coś kojarzę- mam czarnego kompa i nigdy biała klawiatura nie była mi potrzebna, stad się nie interesowałam a nie chce cię niepotrzebnie wciągać w błąd.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, biała klawiatura to tylko ze względów estetycznych. I chodzi o płaską, jak w Applach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.