|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
termin u p.Grazynki
Witam p. Grazynko. Bardzo chetnie skorzystalabym z pani uslug, chodzi mi konkretnie o balejaz i obciecie. Niestety w Polsce bede przez krotki czas, dlatego tez chce zapytac czy ma pani moze wolny termin w srode tj.03.03. Jezeli chodzi o godzine moge sie dostosowac.
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz moniqa aha, zapomnialabym, moj maz tez chce hehehe...czyli dla dwoch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: termin u p.Grazynki
Witam!!
3 o 10.oo moze być?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko? nie wiem czy Cię tu jeszcze zastanE , ale... mogłabyś być 03.03. o 1130? jak mozesz daj mi znać dzis , jak nie bede na 10, poniewaz wypada mi wazne spotkanie i dobrze gdybym mogla na nim być
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam p. Grazynko, moge byc na 11.30
Grażyna napisał(a): > Mam pytanko? nie wiem czy Cię tu jeszcze zastanE , ale... mogłabyś być 03.03. o 1130? jak mozesz daj mi znać dzis , jak nie bede na 10, poniewaz wypada mi wazne spotkanie i dobrze gdybym mogla na nim być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki!!dzieki!!
![]() czekam na Was o 11.30!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.